Charliiiiie!!

Så här såg lampan i vardagsrummet ut igår när jag kom hem! Han hade gjort hål i den tidigare men igår bestämde han sig visst för i förstöra den helt, skitunge! Tur att den bara kostar 99 kr på Ikea :)
image description

???

Det verkar som det inte går o kommentera dom senaste inläggen, eller? Måste blivit nåt konstigt när jag bloggat från mobilen... Tråkigt!

Bad

Jag gillar inte badhus, det är så himla kallt i vattnet! Vi var mest i bubbelpoolen där det var varmare, som tur var så var det inte så mycket folk så vi var nästan själva där. Vincent tyckte det var jätte kul o simma omkring när han förstod att han kunde flyta själv med armpuffarna. Han tyckte det gick så bra så han gjorde ett försök utan dom oxå men det gick ju inte lika bra :) Det var så kul o bada så han ville inte ens komma upp när det bjöds på glass, så vi får nog åka nån gång snart igen! Charlie tyckte det var roligast o åka en liten rutchkana som han kunde klättra upp själv i :)


Nyklippt

Idag har Vincent varit hos frisören, den här gången skulle han ha svart färg i håret :) Nu hämtar vi upp små syrrorna/mostrarna o åker till Finspångs badhus!


Full kyl

Direkt efter jobbet så åkte jag o handlade mat, inte det roligaste o göra en fredagskväll men det var nödvändigt. När jag kom hem så åkte Robban till jobbet, vissa veckor går vi bara om varann :( Nu ska jag äta lite mat o slappa i soffan en liten stund men sen är det ju dags o sova igen. Ibland blir kvällarna alldeles för korta.


Ute


Mys mitt i veckan

Det blev en myskväll här hemma idag, Johanna, Lamin, Pernilla o syrran kom hit. Vi lagade mat o snackade skit, det gillar jag :) Pojkarna busade massor som vanligt, Charlie orkade inte så länge han somnade kl 18 så vi får väl se när han vaknar imorgon. Nu kom Robban hem med ett Xbox kinect som han bytt mot vårt Wii, får se om det är nåt o ha. Inte för att jag bryr mej så mycket, det där får grabbarna i familjen hålla på med :)


Lunch

Kolla den lilla högen brevid Vincents tallrik, det är sånt som han inte vill äta. För stora tomat o köttbitar och morötter som jag hade i idag, men det gick inte trotts att han gillar morot annars. Han är riktigt larvig när det gäller mat! Charlie han stoppar i sig allt, än så länge i alla fall.


Ledig morgon

Vincent ligger i myser i sin sovsäck framför tvn o jag o Charlie leker i Vincents rum. Charlies rum har vi inte gjort i ordning än men det är vårt nästa projekt så fort vi får lite tid över, nån gång i framtiden... Nu är jag ledig med barnen i två dagar, undra vad vi ska hitta på!?


Vill inte sova...

Måndag idag o jag jobbade till kl 15 i stället för till kl 19, så jag fick hämta mina pojkar på dagis. Det är den roliga veckan när Robban jobbar eftermiddag så jag måste ändra mina tider för att vi ska få det o gå ihop, tur att jag har arbetskamrater som ställer upp! Det är inte alltid lätt när vi jobbar som vi gör. Just nu sitter jag i soffan medans Charlie röjer runt, jag hoppas han blir trött snart. Han ville inte sova förut när vi la oss i sängen allihop, han låg bara o skrek så vi gick upp o då blev han tyst direkt, skitunge! Det är nog lite jobbigt för honom o sova när han är så snorig som han är nu. Jag undrar när snoret ska försvinna, det har runnit i två månader nu. Nej nu ska vi nog gå upp o göra ett försök till, Vincent sover gott i sin säng i alla fall. Önska mej lycka till :)


V.23

Mosters lilla plutt är redan 23 veckor gammal i magen. Jag tror allt det är en lite tjej ;)


Svea it is i vår


Sötaste

Jag blev sparkad av sötaste foten när jag la mej i sängen, mysigt :) God natt!


No napp

Vincent lämnade nappen till tomten på julafton o har inte haft den sen dess, det har gått jätte bra! Visst har han frågat efter den några gånger när han ska sova men inte mer.
Stora, duktiga killen ♥

Söndag

Just nu slappar vi framför tvn efter maten. Efter en eftermiddag på busfabriken så ser ni ju vem som är tröttast :)


Ledig

Jag har varit så trött på kvällarna sen jag började jobba o det blir ju inte bättre när Charlie vaknar kl 6 på morgonen! Nu är jag ledig i fyra dagar o vi ska försöka hitta på lite kul med barnen, det har blivit mycket hemma mys nu över jul o nyår. Nu ska vi göra oss i ordning för o bege oss till Norsholm o hälsa på Ida o Hugo. Sen på eftermiddagen ska Vincent gå på bio med sin faster D, det tycker han ska bli jätte kul :) Just nu i soffan...


Borsta...

Det tar lite tid o komma i säng när tågen oxå måste borsta tänderna :)


RSS 2.0