Solig söndag

Idag har vi pillat ner några frön i jorden. Mina fingrar är långt ifrån gröna så vi får väl se om det växer upp nåt :)

Fredagsmys


Lunch date

På lunchen idag fick jag sällskap av mina bästa grabbar, mys!

 


Tjockis :)

Bebis är beräknad o komma 15 maj, inte långt kvar nu!


God natt min skatt

Nu sover Charlie sött i sin nya säng. Han har sovit hos oss ett tag eftersom han inte sov bra i spjälsängen så nu sålde vi den o köpte en ny "vanlig" säng. Än har han inte sovit en hel natt i den men det trodde jag inte heller, det kommer nog ta ett tag för honom o vänja sig.

Gillar!

Jag gillar eller snarare älskar när det är fullt i kylskåpet! Eftersom jag nu är duktig o planerar veckomatsedel så är det mat som man kan laga nåt av som får följa med hem o inte massa annat onödigt. Trotts det så fuskar vi ikväll o köper hem pizza, det blev lite sent o nu orkar jag inte laga mat :) Ååå saltgurka var vi bara tvungna o ha!


Sorry for party rocking

Charlies favoritlåt just nu är LMFAO - Sorry for party rocking. När han får se på videon ser det ut såhär :)


Lunch

Idag blev det potatismos (hemlagat så klart!) o köttbullar med lingonsylt till lunch. Egentligen skulle jag ha ätit det på jobbet men det blev hemma idag med två lite sjuka grabbar. Vincent hade lite feber igår kväll o hostar o snorar, Charlie är lite varm han oxå. Nu väntar vi på att pappan ska vakna så vi kan åka o handla, så vi kommer ut lite i tråkvädret.


Tårtkalas

Jag lovade o bjuda Johanna o Pernilla på tårta när jag fyllde år, det har inte blivit av än (fyllde i november:) men ikväll var det dags! Jag hade ett recept på en chokladmaräng tårta som jag velat testa, den blev såå god! Om en månad är det dags för tårtkalas hos Pillan, mums!! :)


Hej!

Dagarna går o tiden räcker inte riktigt till bloggen, även om jag vill. I veckan har jag varit ledig för inskolningen, det ska bli lite skönt o komma tillbaka till jobbet :) I helgen har Robban jobbat så jag o grabbarna åkte till Svärtinge o sov över i lördags. Idag var Pernilla, Johanna o Lamin här på eftermiddagen o busade. Dags för god natt kanske!


Stora killen!

Vincent har gjort en sjörövarmask på dagis idag, läskig :) Dom verkar trivas bra där båda två! Nu sover Charlie o Vincent är ute o leker med barnen på gården, stora killen


God natt

Ligger i sängen brevid den här sötkorven! Vincent vaknade nyss o hade ont i foten, han fick komma upp o då gick det över ganska snabbt :) Nu ville han inte lägga sig igen för Robban har några kompisar här. Imorgon är det ju ledigt så han får vara uppe med dom stora grabbarna ett tag :)


Sitter ute o äter mellis

Fick den här bilden från Robban nyss ♥


Jobbar o jobbar

Idag jobbar jag heldag för tredje dagen i rad, känns lite tråkigt då Robban är ledig den här veckan. Idag var andra inskolningsdagen på nya dagiset, än så länge verkar allt jättebra.Imorgon är jag ledig o ska följa med, spännande! På lunchen fixade jag påskägg till grabbarna.


Söndagsmiddag


RSS 2.0