Kvällsgott

Nu ska dricka en kopp te och äta upp den sista biten av smörgåstårtan som jag bjöd på igår igår, innan jag lägger mej.
Visst blev den fin!? Nog den finaste jag har gjort, god var den oxå! Jag kanske ska byta karriär, smörgåstårtsbakare... :)

Min dag!

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det min födelsedag! Grattis till mej :)


Jobba imorgon!

Det känns jätte konstigt att jag ska jobba imorgon! Jag har längtat lite, men nu när dagen är här så känns det bara overkligt. Jag ska lämna båda mina små hjärtan på dagis! Det blir nog bra :) Eftermiddagen idag spenderade vi hemma hos barnens faster L tillsammans med andra faster L o alla kusiner, mysigt som vanligt! Vincent o Melker leker koja eller nåt på mattan i köket, ni ser ju hur kul dom har :)


Pepparkakshuset




1:a advent

Första advent idag , men 10 grader varmt ute o barmark ger inte direkt nån julkänsla. Men det gör julstjärnorna som jag köpte igår o snart ska jag leta fram julkartongen o se vad som finns i den. Jag har aldrig julpyntat speciellt mycket, en adventsljustake o en julgran brukar få räcka. Men i år ska jag nog se till att vi får lite mer julkänsla här hemma, om inte minst så för barnens skull! Sen när Charlie somnar så ska jag o Vincent bygga pepParkakshus, det har jag aldrig gjort själv förut. Jag sa till Vincent att vi skulle baka pepParkakshus o det var nog fel ord att använda, nu måste jag få honom o förstå att han inte får äta det när det är klart. För bakar man så får man ju äta sen såklart :)

Fredag

Idag har vi haft besök av min barndomsvän Sandra o hennes Leonell o lilla Estrid.
Vincent o Leonell hade brottningsmatch, men det slutade med mys :)
Ikväll har jag äntligen min man hemma efter att han har jobbat natt hela veckan, fredagsmys!

Lillfisen

Idag lämnade jag Charlie kl 9 på dagis, det gick bra han hade knappt tid o vinka till mej. Jag hämtade honom kl 14 o allt hade gått jätte bra! Han hade ätit två portioner fisk o potatis o sovit bra. Så nu ska han få gå två dagar till sen är han nog redo tills jag börjar jobba på måndag. Tänk att den dagen redan är här!


God natt min skatt!

Vincent ville ha dinosaurien brevid sig när han skulle sova idag, sötnos! Han skulle inte ha nappen för nu är han ju en stor pojke, men sen ändrade han sig ganska snabbt :) Han har i alla fall lovat o ge den till tomten sen när han kommer, för paket vill han ju ha!


Helg

Det är en tråkhelg, då Robban jobbar 7-19 lör och sön. Vanligtvis brukar jag se till att jag o barnen har nåt kul o göra, men nu har vi inget planerat. Just nu leker dom älskade ungarna i Vincents rum, jag vilar lite i sängen. Vi hostar o snorar ganska bra så det får nog bli en lugn dag.


Gala!


Dagen efter..

Jag är bara liiite trött idag :) Det blev en jätte trevlig kväll med god mat o bra underhållning. Försökte lägga ut bilder igår men det gick såklart inte o inte idag heller. Verkar som det är bilderna som göra att det inte går att publicera inlägg ibland, tråkigt! Sitter inne på dagis nu, Charlie är ute o det verkar gå bra. Sen ska vi få lunch, jag är hungrig!


Torsdag

Idag var det nallefest på dagis, barnen fick ha med sig ett gosedjur o ha pyjamas på sig. Vincent hade med sig sin dinosaurie o självklart skulle han oxå ha på sig bälte i bilen :)
På förmiddagen kom det en lastbil till dagis som skulle hämta en grävmaskin som hade grävt på gården. Dom stora barnen fick prova o sitta i lastbilen, vilken lycka!
Charlie var nog oxå lite sugen, man han fick snällt vänta inne på gården.
Ikväll ska jag på Handelsgalan med jobbet, lite lyx på en torsdag ;) Men det blir nog inte så sent för mej, ska ju upp med barnen till dagis kl 9.

Vila

Ligger i sängen med lillplutten som sover gott efter andra inskolningsdagen. Vi har bara varit där i två timmar än o det har gått bra. Ska passa på o vila lite jag med innan vi ska iväg igen o hämta brorsan. Sen åker vi till Norsholm o hälsar på Ida, Hugo o bebisen i magen!


Ute

Grabbarna jobbar för fullt i sandlådan o jag sitter o fryser på en bänk. Tänk att man alltid klär på barnen så bra men glömmer sig själv. Imorgon ska Vincent till dagis, han var ju hemma hela förra veckan för o undvika magsjukan o jag tror att han längtar lite dit. Han blir lätt rastlös o det är ju inte alltid så lätt o hitta på nått kul o göra varje dag. Jag o Charlie ska oxå till dagis imorgon för det är första inskolningsdagen, spännande!


Potatismos

Potatismos är lätt för Charlie o äta själv tänkte jag, fastnar ju på skeden. Men det var tydligen bra o smeta i håret oxå tyckte Charlie! Det fick bli ett bad efter maten :)


Skit app!

Blogg.se appen verkar funka lite som den vill. Ibland får jag fler fel meddelanden innan det går o publicera ett inlägg, ibland går det inte alls o nu publicerades bilderna fler gånger. Irriterande!


Idol o godis

Barnen sover, Robban är på väg till en kompis i Jönköping o här sitter jag o kollar på Idol o äter godis, nyss var det dipp o grönsaker :) Idag har vi köpt tapet, som förhoppningsvis (med lite hjälp) ska upp på väggen i helgen!


Nakna mini kocken!

Redo för bullbak!


Kommer tomten snart?

Vincent tittar i leksakskatalogen, där finns det mycket som han älskar :)


Hemma

Idag är Vincent hemma från dagis, dom ringde igår o frågade om han kunde vara det eftersom 4 fröknar hade magsjukan! Det vill vi inte ha så då får han vara hemma. Mina små syrror som var här i helgen blev oxå magsjuka igår, fy!


Grattis!

Grattis kära syster på din födelsedag!

Middagen

Middagen hos syrran i fredags var utsökt som vanligt :) Räkor i gräddig parmesanostsås med pasta och Cremè brulée med passionsfrukt o hallon!
Vilken lycka o ha en mästerkock till syster! ;)

Bus igen

Idag har vi spenderat några timmar på busfabriken (igen!) med Linda, Oliver o Lovis. Det var liiite mindre folk idag än det var i fredags :)
Söta! Oliver frågar Vincent: Är du min kompis? Vincent svarar: Jaaa!
Fa... jag somnade med Vincent förut o då hade Robban redan somnat med Charlie, vaknade kl 21! Så nu står maten i ugnen, bättre sent än aldrig :)

Söndag

Jag o Vincent myser i soffan medans brorsan o pappa sover. Syrrorna/mostrarna Julia o Emilia har precis åkt hem, dom sov här inatt. Det var full fart från att dom kom tills Vincent o Emilia somnade i soffan kl 23, Vincent är lite trött idag :)
Ännu en grå o tråkig dag, det skulle lika gärna kunna komma lite snö nu då blir det ju i alla fall lite ljusare ute. Åhh mysigt o gå ut o åka pulka! Då tänker jag en solig 0 gradig dag med massa knarrsnö. Konstigt att jag längtar efter det, jag som inte ens tycker om o vara ute :)

Rött

Jag färgade mitt hår igår, kände att jag behövde lite färg så jag tog en rödare nyans än jag brukar.
Jag är jätte nöjd, bra färgat syrran :)
Idag var hela familjen på Busfabriken, tillsammans med halva Norrköping typ! Vi ville nästan vända o åka hem när vi kom dit, men det hade ju inte Vincent gått med på :)
Nu ska jag iväg till syrran, hon ska ha tjejmiddag o det brukar ju bli gott!

God morgon Fredag

Charlie tycker nu för tiden att det är morgon kl 06, segt! Han blev nyss rädd för läskiga gubbar på vakna med the voice. Han började dansa när dom körde rapattack men när han såg dom läskiga gubbarna började han gråta, lillplutten då :)


Gnällunge

Charlie är gnälligare än gnälligast just nu! Men andra tanden är på väg upp så vi hoppas att det är därför. Idag på förmiddagen var inget bra, men nu leker han o Vincent för fullt. Jag tror bara han saknade sin storebror!


RSS 2.0