Snoriga

Både jag o Vincent vaknade lite snoriga i dag. Det kanske är orsaken till att det inte var en så lugn natt som jag hade hoppats på i natt.
Han vaknade redan 19.30 o var ledsen, så tillslut fick han komma upp. Han somnade igen 21.30 men vaknade sen flera gånger o va ledsen.
Nu sitter han brevid mej i soffan o säger papapapapa, o snoret rinner!



Undra vad vi ska göra i dag, det är ju fint väder med sol. Det kanske är bäst o stanna inne med snorungen.
Vad gör du i dag?


Oliver

Oliver har varit på trimning i dag, han hade fått så mycket tovor. Han hade jätte tjock o fin päls o nu är det inget kvar!

Före


Efter


Dolly undrar vem den där konstiga katten är



Ny jacka, igen

Nu har jag velat fram o tillbaka ett tag angående jackan som jag köpte till Vincent. Tycker ju att den är så fin men den var inte så bra på.
Så  nu har jag lämnat tillbaka jackan o köpt en annan lite tunnare o en flecce till. Det blir nog jätte bra!



I dag på babysimet så dök vi igen. Vi fick prova utan o hälla vatten på huvudet först, bara säga ååå dyk o sen dyka ner under vattnet, det gick jätte bra. Han fick simma med armflytringar (eller vad det heter), så söt!

Han var så trött i dag så han somnade redan kl 18, hoppas inte att han vaknar tdigt i morgon bara för det.


Onsdag

I dag träffade vi Ida o Hugo på stan för o äta lunch. Sen gick vi till öppna förskolan Fenix. Vi var där kl 14 o då var det väldigt lungt, dom brukar ha mer folk där på förmiddagarna. Men det var skönt att det var lungt när vi var där för första gången. Det var bra, dit kommer vi gå fler gånger.
Både jag o Vincent var helt slut när vi gick hem. Det tar på krafterna o va mamma ledig!

Nu är jag trött, dags o sova det blir alltid för sent.


Bababababa...

 ...har Vincent börjat säga nu, ibland låter det precis som han säger pappa.
Jag säger mamamamama!


Vår dag

I dag åt jag o Micaela en god sallad på Fräcka o efter det smällde vi i oss en STOR semla!



Vincent provade solbrillor, coola killen!
Han ser ju bara för rolig ut!



Nya byxor

Vincent har fått nya byxor.
Det är mjukis byxor som ser ut som jeans. Perfekt, han är ju lite bekväm av sig precis som sin mamma =)



Byxorna kommer från Lindex.

Hemmadag

I dag har vi haft en hemmamysdag hela familjen. Har inte ens orkat gå ut i det här tråkiga vädret.
Jag trodde att det skulle bli en hemmadag i morgon oxå, men så sa Micaela att vi måste till stan o äta semla i morgon för det är fettisdagen, mums det hade jag missat.

Vincent har badat i dag o han satt själv i badbaljan, duktiga pojken!
Jag har nog sagt det förrut, men nu sitter han faktiskt helt själv o jätte stadigt. Så nu kan han sitta på golvet o leka med sina saker själv ett tag o va nöjd, skönt tycker jag! Annars är det mycket bära nu, det tycker han är mysigast. 
Rulla runt o försöka krypa struntar han fortfarande i, men nu håller vi på o övar på o klappa händerna, klappa händerna när du är riktigt glad klapp klapp!!



Roliga bilder





 PhotoFunia

Lite shopping

Ja det blev lite shopping på Ikano huset, några kläder till Vincent o två leggings fick följa med mej hem.
Nåt tyg till gardiner hittade jag inte, kunde inte bestämma mej jag var så trött i huvudet.

Nu ska jag kolla klart på Yes man, vi kollade på den i går men jag blev så trött mitt i filmen o somnade.

Sötaste killen

Ikea söndag

I dag åker jag o Micaela till Ikea. Tänkte kolla om jag hittar nåt tyg till nya gardiner. Sen behöver jag handla lite till Vincent, o jag har pressentkort på Gina Tricot!

I går kväll kom det mer snö, behöver jag säga vad jag tycker om det!
Men vi kanske inte ska klaga. Jag pratade med Sandra i Norge i går o dom hade maaassor snö.


När Vincent sover...

...passar Dolly på o leka med hans saker.

Klassåterträff

Fick inbjudan till klassåterträff i dag. Den 9 maj på otten ska jag återförenas med min klass 9c från  Enebyskolan, haha!
Tydligen så ska alla klasser från alla skolor som gick ut 9:an 1999 vara där, kul då får jag o Robban gå tillsammans.
Det var alltså 10 år sen, då känner man sej lite gammal!


Ååå dyk!

Ja i dag har Vincent dykt på babysimet. Det gick jätte bra, han är såå duktig!

Sen gick jag o Vincent till stan, jag hade ju fått barnbidrag på kontot. Jag skulle handla lite nya bodysar till honom, han börjar växa ur alla han har. Men det blev ingen shopping, vi gick hem ganska snart. Jag känner mej alltid så stressad när jag är själv med honom på stan o ska köpa nåt, det är ju inte alltid jätte kul o sitta i vagnen.

Han är jätte duktig på o sitta själv nu, han sitter o gungar fram o tillbaka o jag tro hela tiden att han ska falla åt sidan men han har koll på balansen nu. Men i bland så slänger han sej i ner kuddarna så dom vågar jag inte ta bort än.




Min busunge

Vi har busat massor nu på kvällen så han blev helt slut. Nu sover han sött i sin säng.
Han är världens underbaraste min unge!!




I dag har vi varit o hälsat på hemma hos Micaela. Hon var jätte duktig o lagade piroger, mumselimums!



Jag är ingen jeans tjej

Jag köpte nya jeans för ett tag sen som jag inte har använt än. Jag har alltid nån ursäkt till varför jag inte kan ha på mej dom. Men i dag tog jag på mej dom o nu vet jag det som jag redan visste, jag är ingen jeans tjej.
Jeans är obekväma, dom sitter för hårt i midjan, är jobbiga o sitta i o dom töjer sej alltid så det blir häng i baken.
Jag vet inte varför jag envisas med o köpa jeans när jag innerst inne vet att jag inte kommer använda dom. Speciellt inte nu när jag har barn o jag måste va nera på golvet o krypa.
Jag älskar den som kom på leggings o jeansleggings!

Jag är en leggings tjej!

Onsdag

I dag träffade vi Ida o Hugo på öf i sandbyhov, det var förskole info. Det var ju tur jag gick för jag fick reda på massor som jag inte visste. Seg som jag är så har jag inte fått iväg nån ansökan så nu får jag skicka iväg den snabbt om lill skiten ska få nån plats till hösten!
Vi träffade Karin o lilla Svala där oxå, kul!

Sen har jag satt in nya bilbarnstolen i bilen. Babyskyddet gick ju knappt o knäppa med overall på, lilla knubisen.

Just nu sitter jag här i soffan med en Vincent som inte ville sova utan hellre va uppe o busa med mamma. Typiskt när Robban inte är hemma. Hoppas jag får honom o sova innan kl 21 för då ska jag kolla på Greys anatomi.


Så trött

Vi har har kämpat ett tag för o få Vincent o sova. Tänkte precis ta vagnen o gå ut o gå, men då somnade han sittandes i min famn framför datorn. Då var han riktigt trött!!
Nu ska vi städa lite.


Fixat lite

 Äntligen har jag klistrat in gipsavgjutningen av Vincent`s hand o fot i tavlan. O så har jag satt in bilderna på Vincent som jag har förstorat i ramen o hängt upp. Det blev jätte bra!!


Babysim bilder








Nästa gång ska vi dyka för första gången, läskigt tycker jag!


Söndag

Vi hade en jätte mysig kväll i går, åt jätte god mat! Vincent ville inte sova, han vill va uppe o kolla på melodifestivalen.

En skitunge som inte vill sova


Jätte god sallad


Vincent river sej så på kinden, varje gång när han ska somna så ligger han o river på kinden så han blir helt röd. Jag har klippt o filat naglarna men det spelat ingen roll han river så hårt. Han blir ju helt torr så då kliar det väl oxå, jag smörjer o smörjer. Hoppas han slutar med det snart, det ser ju inte roligt ut.

I dag har vi varit i Svärtinge o hälsat på. Vi tog en lång promenad i det fina men kalla vädret. Jag blev helt slut, det är ju värsta träningspasset o gå upp o ner i backar med barnvagnen. Det behöver jag =)

Nu har jag lagt Vincent o jag hoppas att han inte vaknar igen. Robban jobbar natt o jag ska snart laga mat o sen kolla på Beck.





Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag!




Tyvärr ska min älskling jobba natt i dag, men vi kan ha alla hjärtans dag vilken annan dag som hellst!
Bästa Micaela ska komma hit i kväll o vi ska laga god mat o kolla på melodifestivalen, mys!

Vincent har äntligen somnat nu efter lite skrik o gnäll, i bland har han så hilma svårt o somna fast han är så trött. Solen lyser ute, det ser så skönt ut men det är säkert svinkallt. Men en liten promenad ska vi nog ta sen iaf.

Ha en bra dag!

Fredag

Fredag o solen lyser men det är svinkallt!
Vi har precis kommit hem från stan o Vincent sover fortfarande i vagnen, hoppas han fortsätter med det en lite stund till.
I dag var det babysim som vanligt o Micaela va med. Hon var inte med o bada utan stod vid kanten o fotade o filmade, så nu har vi massor kort.
Sen gick vi till stan o åt lunch på Fräcka, god sallad. Det blev en liten sväng in på Gina Tricot, skulle köpa en jeans jacka åt syrran. Den var såå fin så jag köpte en till mej själv oxå, ouups! Får se om jag lämnar tillbaka den men det tror jag inte den var ju så fin.

Ha en mysig fredag!



Världens bästa Vincent




Vill ha vår nu!

Vi var ute o gick en lång promenad, det var så kallt! Jag vill att det ska bli vår nuuu, är så trött på det här kalla o gråa vädret!!
Vincent håller på o växa ur sin fleece overall som jag köpte för inte så länge sen, jag skulle köpt en storlek större men jag trodde ju inte att han skulle behöva ha den så länge till, suck!

Robban är med Vincent hos sin farmor, jag borde städa lite nu.





Bus med tant o bajskorvar

I dag vaknade Vincent kl 8, jaa fortsätt med det. Det är en himmla skillnad på 6.30 o 8.00 på morgonen.
Nu sitter han brevid mej i soffan. Han har blivit riktig duktig på o sitta själv, men lite vingligt är det. Han får sitta på en filt på golvet med kuddar runt, men nu har han kommit på att det finns en kudde bakom o tycker det är skönare o slänga sej bakåt o ligga på kudden än o sitta!

I går åkte vi till Ica Maxi o träffade bästa tant Micaela när hon slutade o handlade lite. Sen åkte vi hem hit o lagade god efterätt, mums! Såklart blev det massor bus med tant, hon har långt bra hår som Vincent tycker om o dra i!

I går på sin 6 månadersdag så bajsade Vincent sina första riktiga bajskorvar! Stolt mamma =)

Bus med tant

6 månader!

I dag är sötnosen 6 månader - ett halvår!






Första skorna!

Vincent har fått sina första skor! Puma ferrari stl 18, sötaste!
Han gillade dom =)



Mammas nya puma!


Skorna finns på Euro Sko i Linden, Norrköping.


Måndag

I dag var vi o lämnade Vincent hos mormor en stund så vi kunde fixa lite.
Det är så skönt att vi kan lämna bort honom o veta att allt går bra, för han är så snäll. Han äter så bra nu oxå, en hel portion gröt på förmiddagen o en liten burk mat till lunch o resten ersättning. Duktig pojke!

I dag fick vi mycket gjort. Vi var runt lite o kollade på tomter, vi vill bygga vårt drömhus! Det känns som om vi har kommit igång nu, spännande.

Nu ska jag lägga mej, god natt!

Lite kärlek





Utmaning

Jag har blivit utmanad av Åsa!

Regler;

- Gå in i mappen "mina bilder"
-Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
-Släng upp bilden från mappen och skriv något om den
-Utmana sex andra personer och länka til dem.


En dag på stranden, jag, magen, små systrarna o några fler. Den 23/7 ca 3 veckor innan Vincent föddes.
Det var ca två veckor då det var såå varmt, vi hängde på stranden varje dag =)

Jag utmanar;
Johanna,
Sarah,
Malin,
Linda,
Pernilla,
Karin


Helgen


I går åkte jag till Svärtinge med syrran o henner kompis, vi var barnvakt åt lilla syster Emilia. Vincent var hemma med pappa o grabbarna. Vi åt tacos (för andra dagen i rad, mums) o kollade på melodifestivalen. Sen sjöng vi sing star tills efter midnatt, kul men det var ingen vacker sång =)
I dag har Vincent varit hos sin farmor en stund på dagen, jag o Robban tänkte städe lite hemma. Men när vi kom hem så skulle vi bara vila lite o vaknade efter 2 timmar, så det blev inte mycket gjort hemma.

Vincent har vaknat flera gånge både i går o i kväll o varit ledsen, vi har tagit upp honom o tröstat o han har somnat om efter ett tag. Kan det bero på att tänderna är påväg?! Nu sover han i våran säng o jag ska försöka lägga över honom till hans så vi kan lägga oss snart, det blir alltid för sent.

Sötnosen


Vincent´s nya jacka


Fredag

Jaha förra inlägget försvann visst...
I dag var det babysim igen o vi hade med oss farmor som fotograf. Men självklart så tar batteriet slut i kameran efter bara några bilder. Men vi har ju 11 gånger kvar o ta kort på. Jag smygkollade lite på schemat o om tre veckor ska vi börja dyka, läskigt tycker jag.

Vincent o pappa i badet


Jag köpte en ny jacka till Vincent i dag, i jeans tyg så tuff!
Bild kommer senare...

Trevlig helg!!


Lik mamma

Jag kollade på bilder på mej när jag var liten när Vincent var nyfödd o tyckte inte alls han var lik mej, han var mycket mer lik Robban då. Men nu är han ju jätte lik mej! Lika knubbig!

Jag


Vincent


Samma ögonbryn o den där blicken.
Mammas pojke!!


NEJ!!

SNÖ??!!
Nej det ska ju bli vår nu ju!!


Vincent skrattar åt teletubbisen

Han blir så glad varje gång han ser den här teletubbisen. Hans mormor filmade det här en dag när han var hos dom, det är hon som pratar i bakgrunden.


BVC besök o tandläkarinformation

I dag var vi på BVC på 6 månaders kontroll.
Vincent hade inte sovit nåt på förmiddagen så han var super trött o gnällig när vi skulle iväg.
Jag hoppades vi skulle få träffa samma läkare som sist, han var så trevlig o rolig. Men i stället mötte vi en tråkig o lite förvirrad läkare som satt med sina papper o mummlade  för sej själv.
Han frågade om Vincent har börjar rulla över från rygg till mage o tvärtom, o det har han ju inte. Då säger han "ja det är ju i den här åldern dom ska börja göra det" Tyckte det var lite konstigt sagt av en läkare. I stället kunde han ju ha sagt typ "han kommer nog på hur han ska göra snart, en del tar lite längre tid på sej"  Redan då började jag inte tycka om honom.
Sen satte han Vincent upp o lät honom falla åt sidan o tog emot honom för o kolla fallreflexen. När han lät honom falla bakåt så glömde han ta emot honom, så han föll rakt ner o slog i huvudet!! Gissa om han blev ledsen, stackaren!! Efter det så ville jag bara därifrån så fort som möjligt, hoppas vi aldrig behöver träffa den läkaren igen.

På eftermiddagen var vi hos tandläkaren för information om hur vi ska ta hand om tänderna som kommer snart. Enligt mej ett ganska onödigt möte. Hon pratade lite o sen fick vi ett häfte där det stod allt hon sagt.

Jag har varit lite irriterad i dag!



Wii snart jag Fit

Jag var duktig o tränade lite med Wii Fit i går kväll.
Det var 31 dagar sen jag tränade sist, enligt spelet. Ja jag har varit dålig på o träna, men det var riktigt kul. Ska köpa träningskort på friskis o svettis oxå, magen ska bort till sommaren!!

Min Wii gubbe

Gungeligung


Vincent gungar på hästen på jobbet

Sitta

Nu slår han sej inte iaf om/när han rammlar omkull!



I dag är det minus grader ute o solen ser jag inte just nu, fyy känner inte före o gå ut. Men en liten sväng ska vi nog ta, blir rastlös av o bara sitta inne.
Nu är det grötdags!


Gipsavgjutning

I går när vi var hemma i Svärtinge gjorde vi gipsavgjutning av dom här små knubbisfötterna o händerna. Jag fick inte se det färdiga resultatet, för vi åkte hem innan dom hade torkat.
Ska sätta in dom i en tavla sen, det kommer bli så fint!


Vi väntar...

Vi väntar på att mormor ska komma hem så vi kan åka ut o hälsa på.
Sol är det ute i dag, härligt!


(haha va arg han ser ut)

Städhjälp tack!

Guud va stökigt det blir överallt hela tiden!
Man slänger i från sej saker lite snabbt när han vill ha uppmärksamhet, tar man upp det sen, NEJ. Leksaker o spyhandukar i varje rum (dock så spyr han inte så mycket längre).Jag tycker vi plockar lite hela tiden, men det är fort lika stökigt igen.
När han sover (som nu) så borde jag ta tag i lite, typ diska, men då vill jag ju bara ta det lungt o kanske vila lite jag me. På kvällen när han har lagt sej vill vi bara mysa framför tv:n =)
Ibland skulle jag villja va lite mer som min pappa, han går typ omkring med en disktrasa o damsugare i bakfickan!
Jag måste ta tag i städningen nu, snart...


Söndags mys!


RSS 2.0