Ledig onsdag

Vi har varit ute o gått i en timme o båda barnen somnade i vagnen. Nu är vi hemma o Charlie leker i sandlådan medans Vincent vägrar vakna. Är det snart vår!? Man kan ju hoppas det :) Nu ropar Charlie från sandlådan "Mamma kakka!" Han vill göra sandkaka :)


Galopp

Vi är o kollar när moster Emilia rider. Vincent tycker det är jätte spännande o kolla men Charlie är inte lika road, nu är vi o leker i lekparken utanför för åka rutchkana var roligare.


Aj!

I stället för o åka till dagis i morse så åkte vi till akuten med Charlie, han ramlade ur sin matstol o slog i huvudet :( Självklart blev han ledsen men han lugnade inte ner sig utan bara skrek o skrek o sen spydde han. Då blev jag lite orolig o ringde sjukvårdsupplysningen o dom tyckte vi skulle åka till akuten o kolla så det inte var hjärnskakning. När vi kom dit så var han redan mycket piggare o läkaren var inte orolig så vi fick åka hem. Nu sover han o Vincent är på dagis. Mammas lilla pluttunge!


Mys!

När jag kom hem ifrån jobbet så åkte Robban till jobbet, kul :( Charlie fick hoppa i säng kl 19, han var jätte trött. Vincent fick vara vaken o vi har kollat på melodifestivalen o dippat grönsaker o druckit cola! Han kan vara vaken hur länge som helst nu för tiden men efter melodifestivalen så tvingade jag honom i säng o då tog det inte lång tid innan han somnade, så trött var han även om det är faligt o erkänna det :) Jag ska lägga mej snart jag oxå, jobba imorgon igen.

Ledig torsdag

Fan det är jobbigt det här, säger Vincent när han spelar (!) o sjunger buusfabriken, buusfabriken! Vi kom hem från busfabriken för nån timme sen, vi var där med mormor o små mostrarna. Charlie var helt galen, har tycker det är jätte kul där. Jag trodde att han skulle ha lite svårt o hålla sig vaken eftersom han vaknade kl 6 i morse men det gick bra, han slog ihop i bilen i slället o nu sover han i sängen. Jag ska vila en stund i soffan när Vincent spelar.


Replay

image description
Repaly till bebis från stl.16!


Söndag

Jag ligger i Vincents säng o kollar på när grabbarna röjer i rummet. Snoriga har dom blivit båda två. Så typiskt bara för att jag sa till dagisfröken i fredags att dom verkar ha klarat sig från o bli sjuka fast dom har gått mer än vanligt på dagis i veckan, men det kommer säkert i helgen sa jag o ja det gjorde det ju. Men inte mycket mer än snorigt än så länge... Igår efter dansen åkte jag o Vincent runt o handlade lite grejer medans Charlie o Robban åkte hem o sov, sen åkte vi alla till faster o kusiner för o fira Julia. På kvällen fick vi besök av Leo, Micaela o Christoffer. Jag gjorde hamburgare som vi åt, sen blev vi tvingade (av Leo) o se på gladiatorerna ;) Kvällen avslutades med Xbox spel som killarna gick in för stenhårt :) Vincent höll sig vaken tills dom gick hem o då var väl kl efter 23!


Mc Donalds

När man har varit duktig o dansat så får man Mc Donalds. Han är inte så förtjust o hamburgaren, det som är bästa är colan o leksaken. Charlie mumsar i sig det mesta :)


Dans

Vincent dansar, jag skulle gärna vilja se vad dom gör där inne men vi får snällt sitta utanför o vänta. Idag är kusin Melker sjuk o jag hoppas det går bra o dansa utan honom. Det är bara Vincent o massa tjejer i rosa balettkjolar :)


Dåligt bloggande

Så dålig jag har varit på o blogga ett tag, jag vill men tiden räcker inte till. Det finns ju mycket annat som är viktigare o hinna med på kvällarna. Jag har sovit ganska dåligt på nätterna nu ett tag, jag tror Charlie drömmer för han skriker/gnäller flera gånger per natt o jag vaknar ju av minsta lilla pip. Sen blir det ju inte bättre av att han vill gå upp kl 6 heller, skitungen :)
Idag har vi haft en mysförmiddag hemma o grabbarna har lekt jätte bra ihop, annars kan det vara mycket gnäll på Charlie just nu (eller egentligen sen han föddes:). Ska lämna dom kl 11 på dagis o sen till jobbet så nu måste jag nog sätta fart, alltid ska jag göra allt i sista sekunden att jag aldrig lär mej!
Jag ser ju att ni kollar in här fortfarande fast jag inte är så bra på o uppdatera, det är kul! :)

Om jag hade en liten tjej...

Sååå söt!! Jag frågade Vincent om han ville ha den men han tyckte det var mammas sko :)
Det blir den här till honom, fin den med. Men tyvärr så finns den inte i Charlies storlek.

Onsdagsmys

På bio med bästa Johanna!


Brunch

Jag lämnade barnen på dagis kl 11 så jag fick lite tid över innan jag börjar jobba, brunch kallas det väl så här dags el för vissa är det väl redan lunch. Är så trött idag, Charlie vaknade kl 6 idag! En timmes sömn till hade jag behövt, det gör så mycket på morgonen. Känner att jag kommer hinna somna här innan jag ens börjat jobba...


Inventering i leksakslådan

Då kan man hitta grejer som man saknat!


Sviiin kallt!

Är det nu vintern börjar på riktigt!? Fy så kallt det är idag o kallare ska det bli har jag hört. Idag mår Charlie lite bättre men jag är hemma med honom, Vincent är på dagis några timmar.
Jag o Charlie förra veckan när vi var ute o åkte pulka. Idag håller vi oss inne!

Sjuk lillebror

Det ligger en febrig liten kille på mej o sover till och från. Han har varit rätt så pigg idag men nu är han jätte varm o hängig. Robban tog med Vincent ut o åkte pulka när han kom hem från jobbet o nu är dom o handlar. Jag passar på o kolla på Top model sverige som jag missade i tisdags.


RSS 2.0