Gott nytt år!

Jag har tagit lite julledigt från bloggen, återkommer nästa år ;) Gott nytt år på er!!


Jaaa!

Tomten har varit här i natt o lagt paket under granen, jaaa! Mer paket blir det nog under dagen. Först åker vi till mormor o morfar o alla mostrar i Svärtinge o sen tillbaka hem, hit kommer farmor, faster, gammel mormor o morfar o alla hundar.
Hoppas ni alla får en mysig julafton ♥

God Jul


Trött

Jag sitter med barnen i soffan o kollar på tv, jag blundar o somnar till o Vincent puttar på mej, mamma vakna! Åh jag är så trött! Men jag får skylla mej själv, det är liiite för sent o lägga sig 00.40 när Charlie vaknar 6.15. Snart ska vi iväg o handla lite, är nog bäst o göra det tidigt idag. Jag har tänkt att Vincent o jag ska baka lite sen när Charlie sover. Pepparkakor kanske, det har vi inte gjort än. När Robban kommer hem i eftermiddag ska vi köpa en gran, vi har inte hunnit med det än men bättre sent än aldrig :) Dags att vakna till nu!

Helt sjukt!

Jag visst att jag inte skulle läsa det här när jag såg rubriken, nu kan jag inte sluta tänka på det. Hoppas den läkaren aldrig får jobba mer, men det är nog inte så troligt tyvärr. Fy!!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14108573.ab


Tomten

Igår kväll var vi o hälsade på tomten i skogen. Vi har inte varit där förut, det var super mysigt men vägen dit var ju mindre rolig. Vincent sa inte mycket men lyssnade o tittade storögt på när tomten berättade historier. Han fick se alla nappar som barnen lämnat. Vi har pratat länge om att han ska lämna sina nappar till tomten på julafton o få paket, jag hoppas att det kommer gå bra. Vissa dagar vill han inte ha några paket o ibland så behöver han inte nappen för då är han en stor pojke, vi får se :)

Söt!

Vincent fick ett fint julkort igår av faster D och Ozzy o Hanna. Syns det att han är van o vara med på kort eller? Smile Vincent :)


Snö!

Äntligen kom det lite snö, men bara lite. Jag fick en bild av Cesse förut o så ser det inte ut när jag tittar ut genom fönstret, vi får nog åka till Svärtinge om vi ska åka pulka. Önskar det kunde snöa lite varje dag nu fram till jul men det kommer nog inte hända. Förra året var det nästan för mycket snö o i år för lite, lite lagom vore ju bra :)


Glömde...

Fruktsalladen skulle ju komma med på bild oxå :) Så irriterande att det inte går o ändra eller ta bort inläggen när man bloggar i mobilen!


God kväll

Jag borde väl gå o lägga mej nu eftersom jag inte fick så mycket sömn inatt men jag vill inte, jag behöver min egentid! Ikväll har jag o grabbarna varit hos (tant:) Micaela o Christoffer i deras superfina nyrenoverade lägenhet, lite julmys! Nu ska jag äta en stor tallrik med fruktsallad o glass som jag fick med mej hem.


God morgon, eller inte...

Kl 04 vaknade vi idag! Den där jäkla hostan väckte Charlie o sen ville han inte somna om. Tyvärr så förstår ju inte han att det är på tok för tidigt att gå upp, det kommer bli en lång dag... God morgon!


God morgon lucia


Luciafirande på dagis


Måndag

Här sitter jag o äter lunch på jobbet. Ikväll är det lucia firande på dagis, hoppas Vincent vill gå med i luciatåget i år. Robban jobbar eftermiddag så han kan tyvärr inte följa med, tråkigt. Nu ska jag gå en sväng i äffärerna innan rasten är slut!


Måndag

Här sitter jag o äter lunch på jobbet. Ikväll är det lucia firande på dagis, hoppas Vincent vill gå med i luciatåget i år. Robban jobbar eftermiddag så han kan tyvärr inte följa med, tråkigt. Nu ska jag gå en sväng i affärerna innan rasten är slut!


Moster Carro!

Jaaa, äntligen!! I den här magen ligger mitt första syskonbarn, i maj är h*n beräknad att titta ut. Jag längtar!!


Korvtjuven!

När jag gick från bordet för o hämta mer mjölk var det en liten kille som passade på o knycka min korv :) Han är ett litet matvrak, det säger dom på dagis oxå.


Onsdagsmys!

Nu har jag precis kommit hem efter en mysig kväll med Johanna o Pernilla, god mat o mycket skratt på Trattoria Asti. Vilken god pizza, o pannacottan då, mums! Mer onsdagsmys :)


Lunchdate

Idag fick jag sällskap av lilla söta Isabelle på min lunchrast, mamma Sandra var oxå med såklart. I lördags var vi på Isabelles dop o ikväll åker dom tillbaka hem till Norge. Varför bor ni så långt bort!? :)


Mini fotograf

Jag har precis raderat ett antal foton från min iphone, Vincent har lärt sig o ta kort o alla blir inte så bra men en del blir lite kuliga :)


Julmys

Vi har lite julmys hemma hos Johanna. Har spelat julklappspel o nu dricker vi glögg o äter pepparkakor. Mys helt enkelt :)


Bästa!


RSS 2.0