Parklek


Måndag

Vincent har ritat nu på förmiddagen, syns det!? :) Nu väntar vi på att lillebror ska vakna. Sen ska vi nog åka o leka med Johanna o Lamin i parken, det behöver vi efter en hel helg inne.


Jaha!

Haha, jag hade ju inte en tanke på att man skulle ställa om klockan i dag! Så det var därför Charlie vaknade så tidigt, men egentligen samma tid som han brukar vakna :)


Vakna

När Charlie vaknade kollade jag på klockan, 6.54, tidigt men bara o gå upp för han brukat ju vakna vid den tiden. Men när jag kommer ner så är ju klockan inte mer än 5 o nånting, nej för tidigt!! Ja nu är vi i alla fall vakna o det luktar skumt från blöjan, härligt :) Jag ser fram emot en dag på Ikea med syrran o Belle!


Hemma

Igår landade vi i ett grått o regnigt Sverige, borta bra men hemma bäst :) I bilen på vägen hem kräktes Vincent o sen när vi kom hem även jag. Vincent mådde bra sen men jag fick springa till toan några gånger till. Välkommen hem! Nu mår jag bättre. Idag har vi bara varit hemma o tagit det lugnt, packat upp o tvättat. O tittat på film, det har grabbarna saknat :)


Snart blöjfri!

För snart tre veckor sen glömde jag o ta på en blöja på Vincent när han somnat. Jag blev väldigt förvånad när han vaknade o jag upptäckte att han inte hade kissat på hela natten (han brukar alltid kissa i blöjan annars)! Så från den natten sover han nu utan blöja. Han har kissat i sängen nån gång men det är ju inte så konstigt. Hade jag inte glömt o ta på honom blöja så hade det nog tagit ett tag till innan jag hade vågar testa. Nu ska vi bara försöka få honom o bajsa på toan oxå, det vill han just nu bara göra i blöjan. Han får verkligen panik o vägrar när vi sätter honom på toan eller pottan. Varför ska det vara så svårt!?

Packa

Igår tänkte jag att jag skulle börja packa lite för o inte gör allt kvällen innan som jag brukar. Då vaknade såklart Charlie o ville inte somna om! Men lite fick jag packa i alla fall. Imorgon åker vi! Det ska bli så skönt o slippa städa, diska o laga mat i en vecka :)

Dagisfoto

Jag har suttit för länge nu o försökt o bestämma vilket dagisfoto jag ska beställa. I år kan man se fotot på hemsidan o får flera o välja mellan, det tror jag inte man fick förra året!? Jätte bra ju, men jobbigt för mej som aldrig kan bestämma mej :)
Det här blev det tillslut.
Det här beställde jag till Vincents mormor bara för att hon tyckte det var så kul, ett mindre till oss oxå :)

Lördagsgodis


Popcornmys


Fredag

Kl 10 idag var vi på öppna förskolan med Johanna o Lamin. Det var säkert ett halvår sen vi var där, nu kunde ju Charlie springa omkring o leka oxå! Sen blev det lunch på stan o nu är vi hemma. Nu blir det nog fredagsmys resten av dagen.


Vattenpöl

Lycka o plaska i vattenpöl, tur att det finns en precis utanför dörren (eller inte)!


Det blev en bra dag igår!

Vi hade en jätte trevlig förmiddag på busfabriken, helt plötsligt så hade tre timmar gått! Vincent o Oliver sprang omkring själva o lekte, dom var jätte duktiga o hjälpte varann. Stora pojkarna! Jag hann med en liten sväng på stan innan bion, lite nytt till mej men även nåt till barnen :) En mysig fika innan bion blev det oxå, det är inte varje dag nu för tiden.


Ja!

Det gick! :)


Testar


god morgon måndag

Det har inte gått o blogga från iphonen i helgen, vet inte vad det är för fel men irriterande är det! Jag o barnen har varit i svärtinge medans Robban har jobbat hela helgen. Idag ska vi träffa Linda, Oliver o Lovis på busfabriken. Men innan det så ska vi till polishuset o fixa pass till små grabbarna. Ikväll ska jag på bio med syrran o Belle (kanske Johanna!?) Jag ska ta en sväng på stan innan bion o förhoppningsvis shoppa lite till MEJ för en gångs skull! Tror det kan bli en bra dag :)

Sol o värme!

Här kommer vi vara om två veckor, på Seher sun palace hotel i Side!
Robban sa för ett tag sen att han hade tänkt att vi skulle göra nåt men jag trodde inte att det skulle bli av, o inte trodde jag att det skulle bli en vecka i Turkiet! Han var igår o bokade hos syrran (som jobbar på turkietresor) så vi litar på henne att vi får en bra semester :)
Det blir en perfekt avslutning på mammaledigheten!
Nu måste jag packa upp barnens sommarkläder som jag precis packat ner :)
Tack älskling!

Latte macchiato

Vi köpte en Tassimo kaffemaskin för ett tag sen när mediamarkt sålde dom billigt, annars hade vi nog inte köpt nån eftersom jag inte dricker kaffe o Robban gör det bara nån gång i bland. Men latte macchiato kan jag dricka, lite kaffe o mycket mjölk o så lite irish cream syrup så smakar det knappt kaffe :) Så nu sitter jag o dricker en latte medans resten av familjen sover. Vincent somnade på soffan när han kom hem från dagis o då är det lika bra o låta honom sova för annars blir han inte glad, Charlie var oxå trött så Robban passade på o lägga sig med honom. Jag har plockat ur o in i diskmaskinen, jätte kul! Nu ska jag skriva en mathandlingslista, får se hur långt jag hinner innan alla vaknar. Jag fick förresten en väldigt oväntad överraskning av min kära sambo idag, mer om det senare... :)


Feber

Lillkillen har feber idag, troligtvis från sprutorna igår. Så det är mest mys här hemma idag! Robban är ledig så han lämnade Vincent på dagis o på vägen hem fick han punktering på bilen, tur att det inte var jag som körde för då hade jag nog fått panik! Så nu är bilen inlämnad o ska få ett nytt däck. Nu ser Charlie väldigt trött ut så vi går nog upp till sängen o vilar lite.


1-årskontroll

Idag var Charlie på 1-årskontroll. Vägning, mätning o en spruta i varje ben, aj! Nu väger han 9 kg o är 74,5 cm lång. Vincent vägde 10,8 kg o var 76 cm lång.
Vincent 1 år
Charlie 1 år

Kalas

Den här fina tårtan hade pojkarnas faster Linda gjort, hon är superduktig!
Den var god!
Vincent blev så varm av allt busande med alla mostrar o kusiner så han tog av sig alla kläder :)
Slappar i puffen, helt slut efter 1-årskalaset ♥

mm så gott!

Vincent lagar mat till mej i sitt nya kök som han fick igår av sin mormor o morfar, det var en sen 3-årspresent. Han ska bli kock, det gillar mamma!


1 år!

Idag fyllde vår lilla pojke 1 år  ♥
Tack alla kära som var här o firade honom!

RSS 2.0