Rapport från husbilen


Här är vårat hem den här veckan, den är inte stor men vi tränger ihop oss :)

Första natten sov vi på en camping i Lysekil o dagen därpå åkte vi in till stan o strosade runt, riktigt mysigt o strålande sol hade vi.



Efter Lysekil åkte vi vidare till Orust, här har vi varit hela dagen i dag o bara tagit det lungt, jätte fint väder i dag med. I morgon åker vi vidare till Båstad o sen är planen o åka över till Köpenhamn o på hemvägen åka förbi Ullared. Mycket ska vi hinna med! :)


Packar

Nu packar vi för fullt här hemma. Snart åker vi till Robbans mormor o morfar o hälsar på, eftersom vi ska hämta husbilen inte långt i från dom i morgon. Usch så tråkigt det är o packa!
Vi kommer ta med datorn så det blir nog lite bloggande från husbilen :)


Glass i Folkparken



Vi tog en cykeltur sen när alla hade vaknat, till folkparken o då var vi ju såklart tvungna o äta glass. Namnam!


Väntar...

...på att Vincent ska vakna, han har sovit i tre timmar nu! Han har varit grinig hela morgonen, han låg o kollade på Pippi i soffan o såg jätte trött ut så jag frågade om vi skulle gå in o sova i sängen då sa han hej hej Pippi o så gick han till sängen o somnade på två minuter. Inte likt honom så han var nog trött :) Vi har oxå sovit men jag vaknade nyss av att jag var hungrig. Riktig slappdag i dag. Jag har lust o cykla nån stanns sen eller baka bullar, får se vad det blir.


Hej

Min semester började med förkylning, inget kul i den här värmen o det hjälper ju inte att jag är gravid heller. Jag har kännt mej trött o orkeslös nu i tre dagar, hoppas verkligen jag blir bättre tills på söndag då vi åker i väg på äventyr med husbilen.
I går var jag hos barnmorskan, allt såg bra ut o jag fick höra lilla hjärtat slå. Jag kan fortfarande inte fatta att Vincent snart ska få ett syskon! :)
I dag har vi varit o hälsat på min farmor o farfar, Vincent har hållit i gång hela dagen.
Nu orkar jag inte mer, borde gå o sova men jag är lite hungrig så det får bli en macka först. God natt!


Badkrukan i Sörsjön i måndags.


Semester!

Nu har jag semester (igen)!!
I går kväll var vi ute o åt med Micaela o Christoffer för o fira att jag börjar min semester o att Micaela börjar jobba på måndag, haha! Vi var på Manesa o åt god mat o drack goda drinkar (alkohol fritt till mej såklart). Helt plötsligt så började det regna o inte så lite heller! Tur att dom har stora parasoller på uteserveringen som vi kunde tränga ihop oss under o värma oss med filtar.
Vincent har sovit hos moster Cathrine i natt, snart ska jag hämta honom o sen ska vi åka till djurparken.



Syns det vem som har haft semester o vem som har jobbat eller!? :)


Glass o Pippi




Vincent sitter i soffan o äter glass o kollar på Pippi. Han kollade på Pippi för första gången för några dagar sen o nu är han helt fast, han tjatar om o kolla på Pippi varje dag. Han har aldrig varit så intresserad av barnprogram förut, men Pippi hon är bra!


Hemma

Nu är vi hemma i stan igen, så tråkigt o åka hem till lägenheten när man har vant sig o bo i hus i några dagar, men ändå skönt o komma hem. Tills nästa sommar (som vi har sagt i två år nu) så hoppas jag verkligen att vi har ett eget hus!
I dag har jag varit ledig så vi hade egentligen tänkt o åka till nån sjö o bada men vi blev kvar i Svärtinge, orkade inte packa ihop o åka i väg när vi ändå hade allt vi behövde där. I morgon ska jag tillbaka till jobbet, bara tre dagar kvar till semester nu!


Hot!



I dag har det varit såå varmt, jag har stått framför fläkten nästan hela tiden på jobbet. Robban o Vincent kom o hämtade mej efter jobbet o sen tog jag o Vincent ett dopp i poolen, sköönt! Vincent är en riktig badkruka, när jag doppar ner honom i vattnet säger han upp! Sen går han omkring o säger att alla andra ska bada men när vi säger att Vincent ska bada så säger han bestämmt nej, Isse ska inte bada! :)


Söndag



Vi är i Svärtinge o lånar huset när familjen är på semester, skönare än o sitta inne i en kokhet lägenhet. Vincent plockar alla bär från buskarna, även dom gröna :) Senare blir det grillning, underbart!
Tyvärr måste jag in till stan o jobba i morgon, en vecka kvar nu till semester.


11 Juli



1 månad kvar tills den här lillskiten fyller 2 år! Behöver jag säga att jag tycker tiden går fort!?


Lördag

I går var jag på bröllop, det var min vän Camilla som gifte sig. Dom hade ett litet mysigt bröllop i hennes föräldrars trädgård.


Jag o magen på bröllop.

Såå himla varmt det har varit i dag då! Det var första dagen det faktiskt var skönt o komma hem efter jobbet för det var svalare inne än ute, o då är det ändå 29 grader inne. Robban är ute o jag känner att jag aldrig hade orkat trängas med massa människor på en uteservering. Nu ska jag svalka mej med en glass o se på en film. Trevlig kväll!


8 Juli

3 månader tills bebis i magen är beräknad o komma till världen.
Om ca 3 månader har jag två barn, hjälp! :)


Hej i värmen!



Det här godiset köpte söta Belinda till oss på jobbet, lite lyx ska vi väl ha när vi är tvungna o jobba i det fina vädret! I dag har mina grabbar haft en heldag i skärgården hos Robbans farbror, lite avundssjuk är jag allt. Men nu har jag lite semesterplaner o se fram emot, vi har hyrt en husbil tillsammans med Robbans syrra o hennes familj. Vi har inte riktigt bestämmt vart vi ska åka än men det blir nog spännande, Vincent o kusin Melker kommer nog få kul ihop.
Nu är det dags för lite matlagning o städning o sen slapp i soffan, det är jag värd!


Back in Sweden - Back to work

Nu är vi hemma efter en vecka i Norge hos mormor o alla andra släktingar där, lungt o skönt har det varit där som alltid. Vincent har älskat all uppmärksamhet, han har absolut inte velat gå o lägga sig på kvällarna :) Här hemma i lägenheten var det sjukt varmt när vi kom i går kväll, det har nog varit lite bättre väder här i Sverige har jag förstått. Grabbarna åkte i väg till stranden nu o själv ska jag snart till jobbet, två veckor kvar till tills jag ska ha semester igen. Hoppas vädret håller i sig tills dess!
Vår kusin från Norge o hennes kompis följde med oss hit i går, det är första gången dom är här. Innan jobbet ska jag visa dom till stan så dom kan få shoppa lite i storstaden! :)


Krabba som vi åt sista kvällen, såå gott (bara klorna)!


RSS 2.0