V.22



Nu har halva tiden gått, v.22 (21+2).
 Magen växer!


Solig söndag

I dag har vi varit ute hela dagen i Svärtinge, så skönt! Vincent har inte haft tid o sova eftersom han busat med mostrarna hela tiden. Man skulle kunna tro att det är lätt för honom o somna på kvällen när han inte sovit nåt på dagen, men det blir nästan svårare då han är så trött så han inte vet vart han ska ta vägen. Jag la mej brevid honom i sängen o såklart somnade jag med o vaknade inte förrens Robban ringde kl 21.30, dum som jag var så gick jag o la mej igen o vaknade kl 23 igen, så det var den kvällen.




Studsmattan är ju himla kul!
Vincent är så söt när han ropar på sina mostrar, Emila är Emilia men det roligaste är ju att han säger Ulla till Julia. Haha Julia har fått ett nytt smeknamn!


Lördag



Nu ska jag sätta mej i soffan o äta den här goda! Jag ska inte kolla på melodifestivalen, tråkigt när inte Sverige är med ju.

Har jobbat i dag o när jag kom hem så gick Robban till jobbet. Vincent o jag har pysslat lite här hemma, rensat lite i hans rum. Jag har plockat i ordning på grejerna o han har stökat ner lika fort :) Nu har han äntligen somnat, efter att jag ett antal gånger fått gå in o plocka upp laban, nappen, täcket o kudden som han slängt ut. Han har börjat krångla igen när han ska sova o kan bli så ledsen o arg o vill absolut inte sova i sin säng. Men det är bara o hålla ut, förhoppningsvis vänder det snart.
Det känns som jag har varit så upptagen med jobb o annat nu några dagar så jag knappt hunnit träffa Vincent nåt, men i morgon är det Vincent o mamma dag hela dagen!


Premiär!



I går var det smygpremiär på Sex and the City 2, vi var där såklart!
Filmen var jätte bra, jag både skrattade o fällde någon tår, som det ska vara. Nu vill jag oxå åka till Abu Dhabi, eller inte... :)

I dag är det marknadsafton på stan o öppet till kl 21, kom o handla!


Låla o beppe



På sista tiden har Vincent blivit lite beroende av sin snutte, Laban eller Låla som han säger. Han ska vara med överallt, o så fort han ska ha Låla så ska han ha beppe (nappen). Sötungen!


Hallå!

Dagarna går o det finns inte alltid tid eller lust o sitta vid datorn, o så är jag så himla trött på kvällarna när jag har jobbat.
I dag är jag ledig o jag o Vincent var o handlade på förmiddagen, han var så duktig o satt still i kundvagnen hela tiden, annars är det ju roligare o springa omkring. Men som vanligt tog det lite längre tid än jag trodde så nu sover han, lite sent men jag ska väcka honom snart. Sen ska vi till Johanna o Lamin i hälsa på, det var länge sen nu. Johanna säger att Lamin har börjat skratta, så sött!
I går köpte vi äntligen en ny kamera. Den gamla funkade men Vincent har ju gjort nåt med den så det blir svart i hörnen, den nya får han INTE röra. Så nu ska jag fota massor!


Fredagkväll



Just nu springer Vincent omkring med gräsklipparen ute i bara blöja, det får man göra när man är hos mormor o morfar.

I morgon ska Robban upp tidigt o sälja grejer på loppis, kom o köp!


Sovmorgon...

Eftersom jag börjar kl 12 i dag o Robban är ledig så tänkte jag ta sovmorgon, men det blev inte riktigt så... Jag vaknar ju alltid när Vincent vaknar o eftersom Robban inte direkt hoppar upp ur sängen på morgonen så måste jag putta (läs slå) på honom några gången innan han vaknar till liv, sen är jag klar vaken. När dom gick upp skulle jag försöka o somna om men det gick ju inte! Vissa mornar är jag så trött o bara önskar att jag får ligga kvar en stund till, men nu när jag fick det så kan jag ändå inte sova, varför!? Som tur är så sover Vincent till ca kl 8 nu för tiden, i går vaknade vi inte förrens 8.50 o det är väl sovmorgon för mig nu för tiden. Det är svårt o väcka honom när han ska va på dagis kl 9, han börjar bli lika morgon trött som sin pappa.

I kväll ska vi till Manesa med jobbet o äta, jag längtar!! 


Bullen!

I dag har vi varit o kollat på bullen i magen, allt såg bra ut! Nu kanske jag äntligen kan börja tro att det är allvar, vet inte varför jag har så svårt o tro att det är på riktigt den här gången. Vi ska få en till underbar ungen, Vincent ska bli storebror!


Presenter

Grått o tråkigt väder har det varit hela dagen, men det har varit ganska mysigt o bara vara inne.
Syrran o hennes kompis Belinda kom på besök o dom hade presenter till Vincent...


Hejja Sverige!!

Jag är gillar egentligen inte tajta badbyxor o så är det spindelmannen oxå, han får ha dom när han badar med moster :)

Syrran är kvar o nu är hon o Vincent nere i affären o handlar, vi ska göra bakad potatis med keso o räkröra, det tror jag blir gott!


God natt


Vilken lycka o få sitta själv med datorn i knät!

Jag tänkte gå o lägga mej lite tidigt för en gångs skull, i stället för o somna i soffan :)
 Kristihimmelsfärdsdag i morgon då, vad nu det innebär. Jag är ledig men jobbar igen på fredag, ingen klämmdag här inte. Hoppas det blir lite sol i morgon oxå!!


I går

Åhh vilket härligt väder det var i går, vi var ute större delen av dagen o njöt. Vi var hos min farmor o hälsade på, vi var o kollade på fåren som fått bebisar sen fick Vincent åka med på gräsklipparen o det var roligt. Det hände så mycket hela tiden så han hade inte tid o sova, det blev inte så kul sen på kvällen då han var övertrött, han är inte redo o skippa sov stunden på dagarna.
Här kommer lite bilder..




Mysmorgon



Morgonen består av en massa mys för Vincent, han släpper bara nappen o laban för o äta sen går han omkring o myser ett tag. I dag hittade han mysfilten oxå, då blev det extra mysigt :)

Härligt med lite sol i dag när jag är ledig, resten av veckan ska det ju inte bli så roligt väder. Snart ska vi ut till Svärtinge udde o hälsa på min farmor, kanske kolla på små lamm ungar.


Måndag

Måndag är heldag på jobbet för mej o det känns när jag annars inte brukar jobba så långa dagar, fy så trött jag blir. I bland känns det som jag bara vill lägga mej ner o sova, jag måste bli bättre på o ta järn tabletterna.
Nu är jag redan i vecka 19 (18+2) så fort det har gått, snart halva tiden. Jag tror att jag har kännt små rörelser där inne i magen nu, jag är så himla nyfiken på vem som är där inne!



Nu blir det källsmat!

Sex and the city 2!



Nu har vi köpt billejtter till smygpremiären av Sex and the city 2, längtar!

"Förutom allt filmen erbjuder får du denna kväll en goodiebag med fina prylar och lite gott att äta och dricka för att rama in kvällen i glitter och glamour. Samla ihop ditt eget gäng, sätt på dig de höga klackarna och gör dig redo för en riktig tjejkväll hos oss!"


I kväll blir det jag o dipp o grönsaker framför tvn, har blivit lite beroende av det :)


Sötrumpa



Liberos football collection, så söta blöjor!


Hej!

Vi har varit utan tv o internet nu i två dagar, jag som är tv beroende har klarat mej bra ändå :)

I måndags var Robban på första utvecklings samtalet (eller vad dom kallar det) på dagis. Det fanns väl egentligen inte så mycket o prata om, vi har inget o klaga på o Vincent verkar ju trivas. Hon tyckte att Vincent hade utvecklats mycket sen han började, han är alltid glad o snäll, är med o sjunger, vet var hans plats är i ringen o vid matbordet, tvättar händerna själv, superduktig helt enkelt! Men det visste vi ju :)
I går var vi på busfabriken på förmiddagen hela familjen. Vi var först där, lite tråkigt faktiskt det var så tyst. På kvällen fick Vincent mat i stället för välling för första gången, jag trodde att han skulle sakna vällingen i sängen men det gick jätte bra så nu fortsätter vi med det. Han börjar bli stor vår lilla pojke!


Glass på halvars i söndags.


SOL!

Så underbart väder!
Vi väntar på att Johanna o Lamin ska bli redo o gå ut, sen ska vi njuta av solen. Jag tänkte att Vincent skulle få sova i vagnen, det var ett tag sen så vi får se hur det går.


RSS 2.0