Snart åker vi!

Snart åker vi o hämtar Vincents farmor o faster D, sen blir det o åka bil hela natten. I morgon bitti går färjan från Göteborg till Fredrikshamn o sen åker vi upp mot Skagen. Vi har packat in i det sista (som vanligt) nu i kväll men nu ska allt lastas in i bilen, troligtvis är det mer packning än vad vi behöver men blir det inte alltid så? Jag ska väcka stackars Vincent snart som sover så sött o flytta över honom till bilen o hoppas att han vill fortsätta sova hela natten.
Vincent tog förresten sina första krypsteg i dag! Eller han släpade snarare benen efter sig men gissa om vi blev fövånade, får se om vi kommer hem ifrån Danmark med en krypande kille!



Hej då!

Nytt igen!

Det var värst vad hon håller på o ändrar designen hela tiden tänker ni! Men jag har aldrig varit riktigt nöjd o det har stört mig, men nu så tror jag att jag äntligen har lyckats! :) Så kul har jag haft denna lördag kväll. Robban är ute med gabbarna o firar Leo som fyller år. Jag o syrran var på Maxi förut o handlade lite så nu tror jag att vi har allt vi behöver till resan, packat har jag inte gjort men det hinner jag göra i morgon.
Nu ska jag äta chips o dipp!


Lördag

I dag blir det o åka runt o fixa lite inför resan o kanske packa lite. Egentligen kan jag inte packa förrens i sista minuten men jag ska försöka lite så det inte blri så stressigt. Just nu har vi en riktigt grinig kille här hemma, han vi upp hela tiden o blir jätte arg om man sätter honom själv på golvet.
I går var vi o hälsade på Sandra o Leonell (som han fick heta tillslut:) Jätte snäll liten kille, medans Vincent bara ville gå o gå o helst upp o ner i deras trapp!
Nu måste jag gå o ta upp min lilla skitunge.

Upp o gå!



Nu nöjer sig inte Vincent med o sitta på golvet o leka med sina saker, nej nu är det upp o gå som gäller! Han tar gärna några steg innan man har hunnit få tag i honom o verkar tro att han kan gå själv o han vet vart han vill gå, det som är mest populärt är o gå i trappor upp o ner. Tur att vi inte har några trappor hemma! Så vi har inte många lugna stunder här hemma nu det är bara upp o gå hela tiden, men han är så duktig önskar bara att han kunde ta sig fram själv snart :)
Nu säger han kattkattkatt när han ser katterna o tacktacktack är han oxå duktig på!


Fynd!



På vägen hem från Värmland så stannade vi i Vingåker på Factory outlet. Där hittade jag den här overallen till Vincent från Polarn o Pyret, den kostar i butik 895 o här 445! I början på året så köpte jag jackan i samma färg på rean så nu han matchande jacka o overall, hihi!
Det tyckte jag var ett fynd!

H&M höst


Nu har H&M fått in höstsortimentet i webshoppen.
Än är det väl inte höst va, hoppas på lite mer sommar!
Men jag tycker att det är lite mysigt när hösten kommer o man får mysa i en polotröja. Kolla den där söta koftan på pojken! Men jag har bestämmt att jag inte ska beställa nåt från webshoppen, får se om jag kan hålla det...

Tisdag

I går åkte vi till Värmland o nu är vi hos Robbans mormor o morfar, här tar vi det lungt o äter o äter! Jag sitter här o försöker lära mig Photoshop som vi fick med nya datorn, det verkar ju vara väldigt komplicerat.
På söndag åker vi till Skagen så då vill vi ha lite bättre väder tack!



En pressent



I går fick Vincent en pressent av sin faster D, en alldeles egen keyboard.
Jätte kul tyckte Vincent!
Tack så mycket!

Kan inte sluta läsa!



När jag har börjat läsa en spännande bok så kan jag inte sluta, jag har läst varje ledig minut o nu är jag äntligen klar. Jag har läst alla Camilla Läckbergs böcker o varje gång tycker jag att den sista jag läst var den bästa, men den här var verkligen spännande o när jag trodde att jag hade listat ut hur den skulle sluta så hände nåt nytt o jag hade inte en aning. Den slutade med flera frågetecken o nu väntar jag med spänning på den sjunde boken!

Så söta! :)


Fredag

I dag var jag o Vincent i väg tidigt, kl 9 var vi hos Micaela för o äta frukost. Hon hade bakat bröd, så himla gott. Sen gick vi en sväng o Vincent somnade i vagnen. Nu får vi inte träffa henne på länge, hon åker till Italien i två veckor o det är lång tid för oss o inte träffas!
Sen gick vi hem o medans vi varit borta så hade Robban städat hela lägenheten, han är duktig min man! Sen åkte vi o handlade o kollade på en ny dator som vi ska köpa i morgon, det behövs för den här hänger bara i hop med en tråd så illa är det.
I morgon på kvällen ska vi ut till Svärtinge o grilla, jag, Robban o Vincent o syrran o hennes Arton. Det ska bli mysigt!


Mys med mjukisdjuren på Ikea

Jobbat

Det gick bra o jobba, förutom att det känns som om jag har noll koll i bland. Det är ju mycket o ta igen efter ett år o jag hatar o inte ha kontroll, får ta igen det sen i oktober.
När jag kom hem så fick jag ett stort leende o ett heeej från min lilla prins, han hade sovit sent på eftermiddagen så vi hann busa en stund  innan det var läggdags. Tänk att det är så här det kommer vara sen, att jag kommer hem från jobbet lagom tills Vincent ska lägga sig!


Jag fick med mig två par gummistövlar hem från jobbet.



Som vanligt så kan jag inte bestämma mig för vilka jag vill ha, vilka är finast?!

I går



Vi hade det jätte mysigt i Wasaparken. Vincent älskar o bada o gudmor fick vara badtant, hon blev helt blöt själv men vad gör man inte för sin gudson!

Snart ska jag o jobba hela dagen, undra vad Vincent o pappa ska hitta på för bus!?

Semester

Nu är visst sommar vädret tillbaka, så härligt!
I eftermiddag börjar Robban sin semester, en hel månad ska vi få ha honom hemma med oss. Semester planerna är inte riktigt klara än men snart så. Sen är det ju inte så lång tid kvar tills Vincent börjar på förskolan o jag ska börja jobba, ojoj vad tiden går!
Nu sover Vincent o jag skulle gärna lägga mig med honom, men jag har lite o fixa för sen ska vi i väg o träffa Johanna i Wasaparken.

I morgon ska jag jobba, typiskt när det är fint väder! :)


Kolmårdens djurpark



Vincent var på sitt första besök på Kolmårdens djurpark i går, vi följde med min vän Sandra som var här på besök från Norge. Vincent är nog lite för liten för o uppskatta djurparken, men det var lite kul o klappa på djuren o delfin showen tittade han nyfiket på. Vi hade en jätte trevlig dag o väldigt tur med vädret.

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min lilla kille som sover sött, passa på o vila lite när han gör det!

11 månader!



Snart 1 år!
Vi har märkt stor förändring i hans personlighet nu på kort tid. Han är mer social, glad o han älskar bus, han har även fått lite humör o säger i från när han inte är nöjd.
Han är världens goaste lilla skitunge!

I dag blev det inte mycket gjort, Robban har varit borta hela dagen o jag o Vincent tänkte gå till stan o kolla lite men vem vill gå ut när det spöregnar?! Det har verkligen regnat hela dagen till o från. Tillslut vart jag så trött på o va hemma så vi tog bilen o åkte o handlade lite, sen när vi kom hem var det läggdags för Vincent o nu äntligen har han somnat. Nu när Robban inte är hemma så ska jag passa på o laga lite god mat som han inte gillar, det blir pasta sallad med kyckling o till efterrätt caramell pudding (flan som syrran säger)!! Så har jag en film som jag ska se på, hoppas den är bra.

Trevlig lördags kväll alla!!

Nytt

Lite nytt utseende på bloggen är ju alltid kul, den här designen hittade jag på HÄR o den var helt gratis!
Jag har gjort om den lite o jag är riktigt nöjd, ett tag iaf :) Den är nog lite mig som någon kommenterade i förra inlägget, o nu är jag nyfiken på vem som skrev det eftersom kommentaren var anonym!!?


Bullar



I dag tyckte jag att det var en perfekt bakdag, så det fick bli lite bullar.
Vincent o pappa höll sig borta från köket o spelade trummor i stället, blivande trummis kanske!? :)


(Jag filmade såklart åt fel håll som vanligt)

I morgon flyttar vi hem till vår lägenhet igen, det har varit skönt o vara här ute på "landet" ett tag men jag har faktiskt saknat stan lite.
Vi är bjudna till Robbans syrra Linda med familj i morgon, det ska bli trevligt.
Nu ska jag lägga mig o läsa en bok, egentligen borde jag sova men jag måste bara läsa lite innan jag somnar det är spännande!

Tisdag

Knepigt väder i dag, regn, sol, regn, sol o så blixt o dunder. Som tur var så slutade det innan Robban åkte til jobbet, jag hade inte velat vara här själv när det åskar o blixtrar, läääskigt!
Vilken himla slö dag vi har haft i dag. Vi hann o va ute liten mellan regnskurarna men annars har vi sovit ganska mycket, en timme på förmiddagen o två o en halv på eftermiddagen, skönt.
Nu kollar jag på So you think you can dance o lyssnar på babyvakten som brusar emellanåt, måste va nån störning eller så spökar det...!

Jag såg Michael Jackson`s minnes cermoni förut, så fint! När hans dotter pratade i slutet så sprutade mina tårar kan jag ju säga!
Kom o tänka på den här låten, som vi lyssnade på mycket på i Malaysia. Kommer du ihåg Johanna?



Så bra!

Matvrak

Ja vår lilla kille är ett riktigt matvrak, det kanske han har fått från sin mamma!
Han äter i princip allt o har alltid plats för en matbit i magen, haha. Jag är såklart jätte glad att han äter så bra.
I dag var gudmor Johanna här o hon tyckte att det var dags för lite kladd (jag blundade:) Hon lärde Vincent äta själv med skeden o han var så duktig.
Kladd, kladd o mer kladd!!


Vår helg i Stockholm

På lördagen tog vi båten ut till Vaxholm, där gick vi runt o spanade lite o åt lunch på en fiske restaurang. Vi hade tur med vädret, det var jätte fint o soligt när vi kom dit. Senare blev det lite mörkare moln på himmlen o precis när vi gick av båten så började det spöregna o jag tror inte att jag har inte sett så mycket regn nån gång, som tur var så hade vi inte långt till bilen. På söndagen innan vi åkte hem så gick vi en prommenad på Djurgården o tog en fika.


På båten till Vaxholm i det fina vädret

God cider :)

Jätte god skaldjurs sallad!

Vincent hjälper faster hålla Ozzy

Sen blev vi trötta


Söndag kväll

Nu är vi hemma i från Stockholm, vi har haft en jätte mysig helg! Jag har lite bilder som ni får se senare.
Nu är vi i Svärtinge, familjen är bortrest så vi lånar huset. Robban är uppe o badar o jag är själv här nere, lite läskigt tycker jag det känns som om att det är någon som ska titta in genom fönstret på mig. Jag var alltid så rädd för o gå nära fönstrena runt jul när jag var liten, för då smög ju tomtenissarna runt huset o kollade om man var snäll så man skulle få några julklappar! Det kanske är dom jag är rädd för nu oxå, hihi :)
Sova snart!

Stockholm

Nu är vi i Stockholm hos Robbans syrra o firar Robbans mormor. Hon har varit här hela veckan o visste inte att vi skulle komma, lite överraskad blev hon nog :)
Så nu bor vi 6 vuxna, lilla Vincent o två hundar i hennes tvåa över helgen. Får se vad vi hittar på för mysigt i morgon!

Trevlig helg!!

Torsdag

Äntligen har lill skiten somnat efter ca en timmers bök i sängen. Han var så trött o gnällig när han fick välling o han somnade nästan, men sen blev han hur pigg som hellst o låg o pratade o skrattade i sängen. Han blir ofta så, det är som om han får ny energi av vällingen. Tur för honom att han är världens sötaste!

I dag fick han en egen tallrik med korv o makaroner till lunch. Korven stoppade han i sig snabbt men makaronerna hamnade mest på golvet.



Vi har köpt en liten uppblåsbar pool som Vincent fick bada i ute på gården i dag, han älskar o sitta o plaska i den! När Robban gick till jobbet så gick jag o Vincent till stan en stund, men det ångrade jag för jag höll på o dö av värmen på vägen dit. Vi gick hem ganska snabbt o så fyllde jag upp poolen till Vincent på balkongen, jag önskar att jag oxå fick plats i den :)



Man ska ju inte klaga men det skulle inte göra nåt om det blev någon grad kallare, det är ju sjukt varmt nu!


Grattis!

I dag fyller Vincents G mormor (Robbans mormor) år!
Hon blir 70 år, men man skulle kunna tro att hon är 25 :)


Norge

Jag fick meddelande från min moster i Norge, hon hade läst här på bloggen att Robban fyller år o ville önska grattis.
Hon skrev oxå att hon läser bloggen nästan varje dag o jag visste inte att hon läste, så glad jag blev nu!!
Vi försöker åka o hälsa på släkten i Norge en gång om året, senast vi var där var på min o mormors födelsedag i November då Vincent var 3½ månad. Vi har inte bestämmt än när vi ska åka i sommar, men någon gång blir det. Syrran ska bara fråga sin Norska chef om hon får ledigt, men det ska säkert gå bra :)
Så snart kommer vi!


mormor, moster, gammel mormor, kusin, syrran o jag i Norge 2007

Grattis!

I dag fyller världens bästa man/pappa år!!




Vi älskar dig!!

RSS 2.0