Söndagsmys

Helgen gick ju snabbt. I fredags åkte vi till Svärtinge jag, barnen o syrran o va där till lördag eftermiddag. Sen åkte jag o barnen till Johanna där Pernilla lagade jäte god mat. Barnen busade o busade tills klockan blev 22 o jag kände att det var dags o åka hem innan nån blev övertrött. Idag har vi bara tagit det lungt o solat lite.
Robban är ledig hela veckan nu, så skönt. Det tar på krafterna o ta hand om två barn själv ibland. Speciellt när Charlie typ kryper efter mej vart jag än går o skriker mamma mamma, helt förtvivlad! Lite gulligt är det, men jag får ju inte så himla mycket gjort.
Nu blir det söndagsmys med film!

BadatIdag har vi badat i sjön för första gången i år. Alla utom jag som är badkruka, jag tyckte det var lite kallt :) Vincent går inte gärna i vattnet heller, han håller sig mest vid stranden. Charlie kröp omkring o plaskade som bara den, han tyckte det var dö skönt.


KantarellerFick kantareller av min farmor som hon o farfar hade plockat. Men vart vill hon inte berätta, det är hemligt... Jag är glad att jag fick några i alla fall :) Dom blev goda kantarellmackor till kvällsmat idag!

Vi har varit i Svärtinge hela dagen. Tog bussen ut för första gången på väldigt länge, Vincent tyckte såklart att det var jätte spännande.
Sov gott, det ska jag nu!


Mata fåglarna


På eftermiddagen när Robban kommit hem från jobbet tog vi en promenad till strömmen för o mata fåglarna.Men först lite fika.


Vi fick inte sitta så länge för det var nån som var väldigt sugen på o mata fåglarna!Charlie ville oxå kolla in fåglarna på nära håll. Dom blev lite rädda när han började flaxa med armarna, haha!


Min stora pojke!Söndag

Idag har jag varit liite trött, det var fest igår. Vin är inte bra för mej, hade visst glömt det :) Men väldigt kul var det, mycket skratt!
Nu ska jag sova. Nästa vecka ska jag väl försöka blogga lite mer, har varit lite dålig på det nu ett tag men det är ju så mycket annat som tar upp min tid. Jag har världens gnälligaste o mammigaste lilla Charlie, jag får inte gå så långt ifrån honom just nu!

God natt!


Klappa!

Idag bestämde sig Charlie för att visa att han faktiskt kan klappa händerna, eftersom mamma har tjatat o visat hur man gör så länge :) Så han har klappat händerna för det mesta idag, sötnos. Men det var inte lika kul när han klappade händerna när han skulle sova! Förra veckan lärde han sig vinka, en riktig liten prinsvinkning :) Lillebror, han har blivit så stor helt plötsligt!

Busunge!

Smaka glass mamma?
Lurad, haha! Det tyckte Vincent var kul :)

Här är vi


Packar

Nu är vi hemma efter en vecka i Svärtinge, men inte så länge för i morgon åker vi igen. Vi ska till Oxelösund där vi har hyrt en stuga i skärgården. Så vi hoppas på fint väder en vecka till! Håller på o packa nu men har tagit en liten paus här vid datorn :) Jag är inget bra på o packa, vet aldrig vad jag vill ha med mej o så blir det alltid för mycket. Jag tycker att det är lättare o packa precis innan man ska åka, men då blir det ju ofta så stressigt. Ska vila en lite stund till innan jag fortsätter :)


I Svärtinge

Sen i tisdags har vi varit i Svärtinge, vi "vaktar" huset när familjen är på semester. I går kom Johanna o Lamin hit o har sovit över till i dag. Det blev bus sent in på kvällen i går o det märks för idag är dom lite trötta, nu är det mys i soffan.
Jag har varit med Charlie på vårdcentralen två gången i veckan för han har en inflamation bakom örat som bara blivit värre. Tydligen så är det svinkoppor, så nu baddar vi o smörjer o så han har fått antibiotika. Hoppas det blir bättre snart för det ser inte kul ut o gör ont, stackars liten!

I tisdags var jag o Charlie i Finspång hos Lisa o Della o hälsade på, Sarah o Douglas var där på besök från Åland. Sarah o jag jobbade ihop på Fräcka Fröken för flera år sen. Hon fick sin första son Viggo några dagar innan jag fick Vincent o Douglas är född några dagar efter Charlie, lite kul :) Det var så kul o se alla tre små pluttarna ihop, o kul o träffa mammorna oxå såklart!


Busfabriken
Hej då dinosaurien, ses en annan dag!


Busiga ungar!

Nu ska jag snart väcka Robban som har jobbat natt, han brukar sova längre men eftersom han är ledig nu så får han gå upp lite tidigare tycker jag :) Jag har bestämt att vi ska åka till busfabriken med dom små hulligan pojkarna så dom får busa av sig lite! Eller det är ju mest Charlie som är en liten hulligan, stackars Vincent får inte göra nåt i fred förrens Charlie är där o ska pilla. Annars så kryper han efter mej så fort jag går iväg, gnällperiod nu! Vi har inte varit på busfabriken sen Charlie började kr*y/p-a//+/*5, ja där kom Charlie :) sen han började krypa, nu kan jag släppa honom på småbarnsavdelningen så kan han krypa runt o busa bäst han vill! :)

9 månader9 månader o full fart hela tiden, han är inte still många sekunder per dag :) Storebror tycker att han är lite jobbig när han snor hans leksaker o förstör när han bygger tågbana. Men ibland är det kul o busa med honom o leka koja. Han har börjat med o ställa sig upp o släppa det han håller i o så står han o gungar några sekunder, han är inte rädd i alla fall. Nu väntar jag på att första tanden ska komma snart, den är ju så söt den där första lilla tanden som tittar upp! Idag har han gnuggat sig i munnen o varit extra gnällig så kanske snart :)Vincent 9 månader det var lite skillnad, han satt där han satt och gjorde inte ett försök till o ta sig nån stanns :) Han tyckte att det var bekvämt att bli buren, o bekväm det är han fortfarande. Han orkar inte mycket han, han är en riktig mysunge.


Idag är ingen vanlig dag...Idag är det min älsklings födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!


RSS 2.0