Mamma eller Pappa?

Vem är han lik?


Välling

Vincent fick välling för första gången för ett tag sen. Det mumsade han i sej precis som allt annat o nu sover han. Han har sovit i 1 o en halv timme så nu är det nog dags o vakna, det är ju snart god natt. Men det blir nog senare god natt i dag. Det kanske är vällingen som gör att han sover så länge?!


Lördag

Lördag med tråkigt väder. När var det sol senast egentligen?
Robban hjälper en kompis o flytta i dag o Vincent o jag är hemma. Vi ska ta oss ut på promenad snart så han får sova lite, han bara tjurar i dag o inget är kul.
Men lite skratt har jag fått på morgonen när vi lekte tittut, det är super kul =)

En liten stund är det kul o ligga på mage


Efter ett tag är det inte kul längre o då blit det pannkaka o skrik

Sovställning

Det här är den nya sovställningen, så skönt o ligga på sidan!


Ny matstol

I går var vi på Babyland o köpte en ny matstol åt Vincent
Vi fick pressentkort i julklapp så vi  skulle kunna köpa den. Nu hade dom dessutom sänkt pris på den, så vi sparade 300 kr! Tur att vi är så sega o inte har kommit iväg tidigare o köpt den =)

Brio sit

Sit

Vincent o flaskan


Filmkväll

Jag kom hem från Micaela för en stund sen, vi har kollat på CHANGELING.
Den var så hemsk att jag fick ont i magen ibland.
Nu vill jag bara väcka Vincent o krama om  honom o aldrig släppa.
Jag ska aldrig släppa honom!

Nu är det för sent, måste sova. Men Robban ska gå upp i morgon så jag får sovmorgon.




Stan hela dan

I dag blev det en heldag på stan.
Vi  träffade Linda o lilla Oliver o  åt lunch på kupolen o sen gick vi en sväng i äffärerna. Det var jätte kul o träffa dom igen, det var ett tag sen nu.

Sen gick jag till jobbet. Marianne tog fram saxen o klippte Vincent`s hår!!! Så inga mer dreads.  Jag var lite tveksam i början men det blev jätte bra. Det behövdes ju verkligen klippas till lite på sidorna, såg ut som en tupe. Nu kommer det bli lite mer jämt när det nya håret växer ut. Det blev en liten tuppkam mitt på huvudet, han ser ut som en stor pojke nu!!

Sen träffade jag syrran på stan o gick en liten sväng till i affärerna. Jag fick med mej två nya jeans leggings hem, jag är så glad att det finns så mycket såna nu för dom passar mej perfekt!
Men nu får jag inte handla mer.

God natt.


Frillan

Kolla Vincent håller på o fixar dreads! Han har hållt på hela natten o gnuggat fram den här lilla korven =)
Nu är nog gudmor Johanna stolt, haha!



Vincent läser tidningen


Måndag igen

Då var det ny vecka igen.
I dag har vi varit på öppna förskolan i sandbyhov, det var trevligt.
Vincent vart helt slut, han är inte van vid så mycket barn o liv på så kort tid. Han somnade direkt i bilen hem o sen kunde jag lyfta över honom i sängen när vi kom hem, så sov han en liten stund till. Nu har jag lagt honom för natten o han somnade som en stock.
Nu är han inte så snorig längre, så det blir inte så jobbigt för honom o andas när han sover. Men han har vaknat o hostat några gånger per natt nu, o ibland inte kunnat somna om. I morse kl halv 6, han fick mat o somnade men började hostade o vaknade lika fort. För tidigt o gå upp!!

Vi måste ta tag i o söka till dagis, eller förskola som det heter nu. I morgon ska jag nog ta en promenad o kolla in lite förskolor, här i Oxelbergen finns det tre stycken.

Nu ska jag kolla på...

Design: Simon & Tomas

 Dom skulle absolut få komma hem till mej o göra om!


Tråkigt

Jag har tråkigt!
(därför många inlägg)
Grabbarna sover. Robban har jobbar 12 - timmars hela helgen så han var jätte trött.
Det är inget bra på tv. Jag skulle bett Robban o ladda ner en film till mej innan han somnade.
Jag vill se dom här...

The curious case of Banjamin Button
Benjamin Buttons otroliga liv


The Cangeling
Changeling

Nån som har sett dom?


Liten Vincent

Jag satt o kollade på lite gammla foton.
Kolla lilla Vincent, bara 3 dagar gammal.

Mitt hjärta!





Söndag

I natt sov Vincent`s små mostrar här.
Vi åt mat, kollade på körslaget o lite av Mamma Mia sen ville dom sova. I dag på morgonen så har dom spelat Wii, flera timmar. Pappa du får nog köpa ett till dom =)

Vincent ville oxå va med o spela


Sen skjutsade jag hem dom till Svärtinge o lämnade Vincent hos sin mormor o åkte in till maxi. Vincent fick lite nya kläder i stl 74, bodysarna är nog lite stora nu, men snart så. Jag köper alltid för litet åt honom annars, tror inte han är så stor som han är!
Köpte även en ny fleece ovelall. Den gammla har han växt ur o nu har han en täck overall o den blir för varm nu när det inte är så kallt.

Lite nya kläder. Filten köpte jag för halva rea priset på lindex, 40kr!



Vincent o mormor hade busat massor när jag var borta. Dom har en teletubbies docka som Vincent tycker är jätte rolig, han blir så glad o skrattar när han ser den. Hon filmade det, så nu ska jag bara komma på hur man lägger upp filmen här på bloggen så ska ni få se sötnosen!


Duktiga pojken

I dag har Vincent varit jätte duktig!
Han har oftast svårt o somna på dagarna fast han är så trött. Jag gick o vaggade honom lite men han vägrade sova fast ögonlocken höll på o falla ihop Tillslut la jag homon i sin säng o gick därifrån. Han somnade. Han har aldrig somnat själv, när vi har lagt ner honom vaken i sin säng förut. Hoppas han kan fortsätta o va så duktig.

När det var dags för gröt så åt han nästan en hel portion. Han skulle absolut hålla skeden själv, så det blev mycket kladd. Jag tänkte att han skulle klar sej på det. Men efter ett tag blev han så tjurig så han fick lite ersättning oxå. Men det är ändå ett framsteg.

Snart ska vi till stan o möta Micaela.
I kväll kommer mina små systrar hit o ska sova över, mysigt!


Grötkladd

Babysim o shopping

I dag var det babysim igen.
Vi var lite osäkra om vi skulle gå först eftersom Vincent har varit lite snorig ett tag. Men han mår ju bra annars har inte varit hängig, så vi tog oss dit.
I dag fick vi hälla vatten på huvudet med en vattenkanna o säga "åhh dyk" för o träna inför dykningen sen senare. Han verkar tycka att det är riktigt kul o simma, han är så duktig!

Efter babysimmet så sprang jag ner på stan en sväng o köpte leggingsen som jag hade tittat på. Jag var även inne på Polarn o pyret o hittade en så fin jacka till Vincent. Den fanns inte i hans storlek, så jag tog en lite större så han kan ha den i höst. Den var på rean, hade kostat 695 o nu kostade den 345!
Nu måste jag bara hitta nåt som han kan ha snart efter overallen. Tycker det är jätte svårt o veta vad han behöver o i vilken storlek, eftersom han växer så mycket hela tiden. Nu ligger han ju i åkpåsen i vagnen o då behöver han ju inte så mycket på sej för den är skitvarm. Men sen till våren tar vi ju bort den o då behöver han lite mer kläder på sej.
Men vad? Jag tycker att det blir lite klumpigt med jacka på en sån liten, men snart är han ju inte så liten längre. Jag får kika runt lite o se vad jag hittar.
Jag har alltid världens beslutsångest vad jag än ska göra!


Vincent`s fina jacka


Mina fina jeansleggings



Namnsdag

I dag har Vincent namnsdag!



Kolla knubbisen i badet






Stan

I dag var vi på stan o åt lunch med Ida o hennes lilla Hugo.
Ida är en "gammal" kompis från svärtinge som jag har fått kontakt med nu igen när vi båda har fått barn, jättekul!
Vi gick o kollade lite i affärerna efter lunchen. Jag hittade ett par jätte fina leggings på Veromoda som jag nog måste ha, tur att Robban får lön i morgon =)

Det snöde förut. NEJ! Det ska ju bli vår ju, är trött på det här vädret nu.


Vill inte sova

Jag skulle egentligen behöva gå o lägga mej o sova, men jag vill inte. Då ska jag ju snart gå upp tidigt i morgon, vill inte att dagen ska ta slut riktigt än.
Robban jobbar natt i dag igen, tråkigt.
Nu ska jag kolla på lite 90210 avsnitt o äta glass. Jag fick den gratis när jag handlade på Ica maxi i går, för att jag är en trogen kund =)

God natt...snart ♥


Lilla sjuklingen

Åhh tycker så synd om min lilla pojke, han snorar o hostar så hela tiden o ögonen rinner.
I natt vaknade han flera gången o hostade o va ledsen så jag fick ta upp o trösta honom, gissar att det blir likadant i natt.
Robban kom hem kl 6 i morse efter o ha jobbat natt o tog Vincent när han vaknade så jag fick sova ut, bästa älsklingen!

I dag var det äntligen lite sol ute, så vi tog en liten promenad.
Gick förbi stan o hämtade ut ett paket från Libero på Lindex, lite gratis grejer, tack tack! Sen gick vi upp på jobbet o hälsade på o sen till Vincent`s farmor på hennes jobb. Alla blev så glada o se Vincent, som dom tyckte hade blivit såå stor o lite knubbig =)

Mina älskade grabbar!



Nytt hår

Kolla vad mycket nytt hår han har fått!
Det är så mjukt o mysigt. Men det är mest på ena sidan, bak på huvudet är han fortfarande kal.

SÖTASTE

Snooor

I går när jag hade lagt Vincent så hörde jag hur snorig han var. Han vaknade till flera gånger o han kunde ju inte ha nappen då blev det ännu värre i näsan. Så jag tog upp honom o gav honom näsdroppar, det blev lite bättre.
Det jobbiga är att så fort han rör sej eller säger minsta pip i sängen så vaknar jag med nappen i högsta hugg o så kan jag inte somna om förrens han är tyst o sover. Överbeskyddande eller?!
I dag har han fått mer näsdroppar o det har runnit ut lite snor (bläää) men det verkar som om det finns mer =) Nu sover han o han låter som en traktor i näsan, stackaren! Vi måste åka o köpa en snorsug åt han sen.

Han kan faktiskt sitta själv korta stunder nu. Men jag vågar inte vara långt borta för helt plötsligt faller han åt sidan. Men snart kanske!
Vända från mage till rygg o tvärt om, sånt larv håller han inte på med, det tycket han är överskattat =)



Hoppelihopp!

Nu har han kommit på hur han ska göra i hoppgungan o det är kul!


Måndag

Måndag med tråkigt väder. Så tråkigt så jag inte ens har orkat ut o gå promenad. Jo vi gick ju en liten bit, till bvc på 5 månaders träff. Vi är ca 12 personer i gruppen, så många har dom aldirg haft i en grupp o dom flesta bor i oxelbergen. Alla barn är födda i augusti, tänk sen när alla ska söka till dagis på samma gång...
Måste kolla upp dagis snart. Det känns tidigt men tiden går så fort.

Vi har 800 bilder i kameran som jag håller på o överför till datan nu, det tar lite tid. Ni kan ju gissa vem som är med på dom flesta korten. Jag har framkallat bilder från hans första två månader o ska sätta in i album. Måste framkalla lite fler nu. Jag tycker inte om o ha dom i datorn, litar inte på den. Vi har förlorat bilder förut.

Det blev inte Manesa i lördags, vi hade inte bokat nåt bord o det var fullt. Det slutade med att vi hamnade på Palace, inte vad jag hade tänkt mej men det var kul o träffa tjejerna. I dag har Sandra åkt till Norge igen. Hoppas hon kommer hem snart igen!


Babysim!

I dag var vi på babysim för första gången!
Vi fick plaska o leka lite fritt i dag, hon visade bara lite hur vi kunde hålla dom.
Vincent flöt omkring där o sa inte direkt nåt, men han verkade gilla det. När han låg på mage så försökte han hela tiden slicka i sej vattnet, så det blev några kallsupar, haha!
Det enda jobbiga var att det var såå trångt i omklädningsrummet, så nästa gång får nog Robban ta med honom i till killarnas där var det inte lika mycket folk.
Vi tog inte med oss kameran in, men det gör vi nästa gång.
Efter så gick vi ner till stan o träffade syrran. Jag shoppade lite till mej själv på gina tricot o Vincent fick en mössa från Cubus som bara kostade 20 kr, fynd!






Tävling

Jag är med o tävlar om en mysig filt, jag vill ha den gröna med muffins!
Tävlingen finns på barnshoppingbloggen.


Hoppgunga

Nu har han fått en hoppgunga!
Hittade den på lekhuset, dom hade 30% på allt.
Han har inte riktigt fattat vad han ska göra än.


Sandra är här!

I går fick jag veta att min vän Sandra som bor i Norge är hemma o hälsar på. Trevlig överraskning!
I dag var hon här en stund o hälsade på o Vincent blev jätte glad när hon kom. Han blir alltid så glad när någon kommer o hälsar på, så han får någon annan o leka med än tråkiga mamma o pappa, haha!
Nu är det ändrade planer... Jag ska med Sandra o två tjejer till o äta på lördag på Manesa, ska bli jätte mysigt, träffar ju inte dom så ofta.
Men det var ju typiskat att det var på samma dag som Micaelas fest!



Nu ligger Vincent i sin säng o pratar med dom söta djuren på  mobilen. Jag lägger snutten över hans huvud o tar bort den o säger "Buuuu" o han ger i från sej värsta glädjetjutet, nu ligger han o försöker själv få till ett Buuu, söt!

Snart kommer syrran hit o vi ska laga kycklingsallad o träna lite med Wii Fit, som jag inte har gjort på länge. Men jag har ju varit sjuk...


Fest?!

I dag har varit en slö dag.
Jag fick sovmorgon, Robban gick upp  med Vincent som vaknade som vanligt kl 7 o jag gick upp kl 10, skönt!
Vi gick en liten promenad o sen hem o städa lite, det behövs alltid.
Nu har Micaela o Stina varit här. Dom hade med sej mat från Spicy Hot o semlor, mums!
Micaela ska ha fest på lördag o jag funderar på om jag ska gå... Vore kul,  jag behöver  nog det.

Han har inte vaknat nåt sen han somnade, duktiga pojken!




Jobbet

Ibland saknar jag jobbet.
Självklat älskar jag o va hemma med Vincent, men i bland vill jag bara va som alla andra o gå till jobbet.
Nu börjar alla vår skor o komma in o jag var alltid först med o packa upp o spana in allt nytt.
Jag känner mej lite utanför, jag vill va med där allt händer.
Det händer massor här hemma med o egentligen vill jag inte missa nåt. Jag vill ju va med när han gör sitt första kryp försök o allt annat mysigt.
Jobbet var mycket av mitt liv förut o jag har nog inte riktigt vant mej vid mitt nya liv.
Men jag kommer nog hänga mycket på jobbet nu så jag inte missar nåt!

Mest väntar jag på dom här Puma skorna som Vincent`s morfar har köpt in i minsta stoleken speciellt till honom.





Majskrokar

Vincent fick smaka på majskrokar i söndags när vi var hos mormor o morfar i Svärtinge.
Det var mums, men såå kladdigt!! (tyckte jag)


BVC

Nu har vi varit på BVC.
Han fick sin andra spruta o det gick lika bra som förra gången, han blev ledsen vid sticket men sen var det snabbt över. Nu hoppas vi bara att han inte får feber.
Han väger nu 8260 g och är 66,5 cm lång.

Vi har haft lite jobbiga kvällar nu. Vi ger honom mat som vanligt vid kl 19, då somnar han oftast o vi lägger honom i sängen. Sen vaknar han efter ca en timme o skriker o är jätte ledsen o vi kan behöva ta upp honom flera gånger o trösta innan han somnar om igen. I bland vaknar han o är pigg o vill inte somna om, det slutar med att vi tar upp honom o han får va vaken en stund till o sen mer mat o då sover han oftast för natten.
När han väl har somnat så sover han bra hela natten, vi kan behöva ge honom nappen nån gång men han somnar om igen. Det är skönt iaf.
Hoppas att det bara är en period o att det snart blir som vanligt igen.
Vi har nog varit lite bortskämda, han har ju somnat så bra innan. Men det här är väl inte den sista jobbiga perioden kan jag tänka mej!!

Min ögoninflammation vill inte ge sej, jag ser helt förstörd ut som om jag inte har sovit på en vecka. Men nu har jag fått droppar till ögonen så hoppas det går över snart.


5 månader!

I dag är lilla prinsen 5 månader!



Glad, mysig, busig, bortskämd, skitunge, bäst, underbar och älskad!
 


Lördag

I dag vaknade jag med inflammation i båda ögonen, men det börjar bli bättre. Men nu börjar jag känna mej förkyld oxå, allt på en gång.

Vincent`s minsta moster var här o hälsade på i dag.  Hon fastnade framför Mario Kart.



Vincent`s mormor o morfar var oxå här o busade lite med honom.



Robban jobbar i natt igen. Får se när Vincent vill somna i kväll, igår vaknade han igen efter han somnat o ville komma upp, han somnade igen vid 21.
Jag känner mej trött o hängig, så jag hoppas han är snäll!


Rotfruktsgratäng

Jag hittade ett recept på rotfruktsgratäng som jag lagade i går, det vart såå gott!
Här är receptet

 Rotfruktsgratäng

Ingredienser

4 port
750 g potatis
1 palsternacka
1 stor morot eller 6 små
1 purjolök
2 dl riven ost
1 tsk timjan
2 dl mjölk
2 dl vispgrädde
1 tsk salt
1/2 tsk peppar

Gör så här:
Sätt ugnen på 225. Skala potatis, palsternacka och morot och skiva dom. Strimla purjolöken. Blanda alla grönsaker, ost och timjan i en ungssäker form. Blanda mjölk, grädde, salt och peppar och häll över grönsakerna. Tillaga i nedre delen av ungnen i ca 45min. Servera med kassler eller rökt kalkonkött.


Stackars mitt öga!

Jag har ögoninflammation!
Kunde inte öppna ögat när jag vaknade, det var helt igen klistrat. Jag ser inte klok ut, som om jag fått en smäll.
Vincent är bra i ögat, hoppas bara att jag inte smittar honom.


Torsdag

I dag har vi varit runt lite.
Var på Babyproffsen med resesängen vi köpte för ett tag sen som inte gick o fälla upp ordentligt. Men när hon i butiken skulle göra det så gick det ju, vi hade gjort fel, dumma!
Skulle köpa en hoppgunga till Vincent men dom var slut både på Babyproffsen o Babyland, tråkigt.
Sen var vi på Maxi o handlade mat. Jag hade varit så duktig o skrivit en inköpslista.

I dag har Micaela varit här o myst med mej o Vincent. Det händer föör sällan sötnos, Vincent saknar sin tant!
Veronica kom hit en stund oxå.



Vi åt glass i jätte stora lass!



Vincent har haft lite kladd o varit lite röd i ena ögat, men nu har det blivit bättre. Men nu sitter jag här med att jätte svullet o kladdigt öga, det gör ont! Orkar knappt titta längre, ska lägga mej nu o hoppas verkligen att det är bättre i morgon.
God natt ♥


Sitter...eller satt

I går släppte jag Vincent när han satt o han lyckades o hålla balansen själv ett litet tag.
Duktig pojke!


Ikea

I går var vi på Ikea.
Vincent fick ett fint påslakan av Johanna, men tyvärr så hade vi det redan. Så jag lämnade tillbaka det o hittade lite andra grejer.
Vi skulle egentligen inte köpa nåt speciellt, bara titta lite. Men man kan ju aldrig bara titta på Ikea!
Jag vill ofta ändra saker här hemma o köpa nytt (Robban blir galen) men nu vill jag faktiskt inte lägga ner mer pengar o tid på lägenheten, nu vill jag ha mitt hus!!!

På Ikea (taget med mobilen)



Jag sitter o kollar på lite recept nu. Vi måste verkligen hitta på lite nytt o äta, det blir samma hela tiden såå tråkigt.
Men nu har jag hittat lite nya recept jag ska testa o laga.

Alla grabbar sover sött





Johanna

I dag åkte Johanna (Vincent`s gudmor) i från oss igen.
Fixa det du ska o kom tillbaka snart, vi kommer sakna dej massor!!






Adidas

Vincent fick en Puma dress i julklapp av sin mormor o morfar, men sen kom jag på att han redan hade fått en av Robbans mormor o dom var samma storlek.
Så jag bytte den mot den här tuffa Adidas jackan, tog en lite större storlek så han kan ha den i vår.
Vilken tuffing han kommer bli i den!




Thailand

I morgon är det ett år sedan vi åkte till Thailand för att hälsa på min farmor o farfar i deras hus i den lilla byn Huay Yang, 30 mil söder om Bangkok.
Vi bodde ca 50 meter från havet med en milslång strand nästan helt för oss själva, underbart!
Vincent var ca 9 veckor i magen!


Kladd!

Det blir liite kladdigt när det är matdags!
Jag hatar kladd!
Enligt Vincents mormor så ska man inte torka bort det som hamnar utanför munnen för att dom ska lära sej reflexen o slicka bort det med tungan.
Vet inte om jag kommer klara det...




Ny bloggdesign

Vad tycker ni om min nya design på bloggen?
Jag är riktigt nöjd, men jag kommer säker ändra lite små grejer, kan ju aldrig bestämma mej.
Den blev lite mer enkelt  o stilrent, den andra var så mörk.
Är stolt att jag har lyckats fixa det själv!


Promenad med granen

Vi tog granen o gick ut på promenad!
Det var svinkallt ute, jag höll på o frysa ihjäl om benen, jag hade bara leggings på mej så jag får väl skylla mej själv. Skulle behövt en overall =)


Städdag

I går var det städdag här hemma!
Vincent var med sin farmor o faster hela dagen. Det var första gången vi lämnade bort honom så länge, men det gick jätte bra, inte för att vi hade trott nåt annat. Han blev såå bortskämd!
Det känndes konstigt o va hemma utan honom, jag gick hela tiden o lyssnade om jag hörde honom, trodde han låg o sov.
Vi behövde verkligen städa, saker ööverallt! Vi rensade ut massor skräp som vi åkte med till returpunkten, vi skulle ta med granen men vi hade inget vi kunde binda fast den på taket med o vi vill ju inte få barr i hela bilen. Vi ska nog ta en promenad med granen till returpunkten i dag, det är inte så långt härifrån, kanske kommer se lite roligt ut.
Förråden fylldes även på med lite mer saker, vi har tre med dom är överfulla allihoppa. Ser inte fram emot den dagen vi sak flytta o behöver gå igenom  alla grejer.
Men det är fortfarande massor som behöver städas, vart kommer allt i från!!!!!


Vincent är med mamma o bloggar o det är kul!



Nu sover han...

Nu sover den lilla skitungen äntligen!
Han har kommit på att det är roligare o va vaken än o sova på kvällen. I går somnade han inte förrens kl 23, det är föör sent!
Vi blir lite knäckta här hemma. Vi är ju vana att han somnar kl 7 oftast utan problem, o vi behöver den lilla egentiden på kvällarna.
Hoppas det bara är nåt tillfälligt påhitt.




Nyfiken

Jag är nyfiken!
Vem är DU som läser min blogg?


Badkillen

I morse när jag gick upp snöade det o på backen låg det massor snö, såå mysigt!
Jag o Vincent åkte till mormor o morfar o hälsade på. Där badade jag med Vincent i badkar för första gången, vi har ju inget hemma tyvärr. Han tyckte det var jätte kul, det var till och med kul när  han fick vatten över huvudet. Nu är vi redo för babysim =)



Nu är gudmor Johanna här o vi ska snart spela BUZZ!




Äntligen!

Äntligen har jag fått min Volumaster, nu kan jag fixa håret!
Vi har även köpt BUZZ, vi har aldrig spelat det men alla säger att det är så kul så vi ska testa nu.



Ha trevlig kväll ♥

Hemma

I dag är vi bara hemma o myser.
Vincent har precis sovit middag i två o en halv timma! Vavligtvis sover han ca 40 min. Men det blev lite konstigt i går kväll, han hade sovit sent på eftermiddagen så han somnade inte förrens kl 22, så det var nog därfö han var lite trött nu. Men det skulle ju varit skönt om han sov längre på morgonen i stället, men han envisas med o vakna kl 7 ändå lill skiten!

Det här leendet gör mej alltid glad ♥

Bilder från nyår!


 
 


1 januari 2009

Ja då var det nytt år!
Det vart en jätte lyckad nyårsfest med jätte god mat o trevligt sällskap.
Vincent var så duktig o somnade o sov jätte bra. Han sov som en stock trotts hög musik o fyrverkerier.
Jag tillbringade mestadels av kvällen med o sjunga sing star, vi var ett litet sing star gäng.
Det blev sent. Eftersom jag var den enda som körde så hade jag lovat o skjutsa hem några, så jag åkte två gånger in till stan. Vi kom i säng kl 4 o jag gick upp kl 7, gissa om jag var trött. Men jag väckte Robban vid 10 så jag fick sova lite till.
Sen gick vi på en liten promenad, det behövdes för o piggna till. Det var jätte fint väder men såå kallt o kallare ska det bli. Hoppas det kommer lite snö oxå!
Mitt nyårslöfte får nog bli att träna Wii Fit minst två gånger i veckan, det ska jag väl klara, jag börjar i morgon...


RSS 2.0