Vincent
Onsdag

Efter att vi hämtat Vincent från dagis så tänkte vi gå till parken i leka lite men det var ju lite blött o tråkigt i dag, har blivit lite bortskämd nu när det har varit så fint väder. Så vi åkte till busfabriken i stället, det är alltid populärt. Han är så söt, när vi svänger in på parkeringen så blir han helt till sig av lycka o skriker Busfabriken, elefanten, dinousarien, kolla kolla kolla!!

Nu tittar jag på Klockan åtta hos stjärnorna, försöker få lite inspiration till min middag. Det är snart dags för mig o bjuda tjejerna på mat o jag har inte riktigt bestämmt mej för vad jag ska laga, men det blir nog bra :)


Soool!Vilket underbart väder det har varit den här påskhelgen, det har nästan kännts som mitt i sommaren o semester. Vincent vill vara ute hela tiden o han vill inte gå in o inte äta, sen är han helt slut på kvällen o somnar på nån minut. I dag är han på dagis o säkert ute o leker hela dagen där oxå. Jag o Charlie ska ta en promenad sen o hämta honom, sen åker vi till Ida o Hugo o hälsar på.

LångfredagPåskharen var här i dag o lämnade ett påskägg till Vincent, lite i förskott :) Det var såklart väldigt uppskattat!
Faster D är här med Ozzy o Hanna, det gillar Vincent. Han tycker att det är så kul med hundarna o vill att dom ska jaga honom hela tiden, men dom orkar inte riktigt hänga med i hans tempo :) Sen kom även gammelmormor o morfar o Chanel så det har varit fullt hus i dag. Vincent somnade framför Pippi i farmors famn mitt bland allt liv, helt slut.
Glad Påsk!


Skärtorsdag

Sol sol sol som förhoppningsvis ska skina hela helgen, skönt!
I dag ska jag o Charlie gå en sväng till stan o jobbet, jag har ju inga vår skor har jag komit på. Bara Converse men dom gillar jag inte, får skoskav av dom o så är dom så jobbiga o få på sig. Det ska va nåt jag bara kan hoppa i, har inte tid o knyta skor när jag ska ut med två barn :)

I går efter dagis åkte vi ut till Svärtinge. Vincent älskar o vara där, det finns ju allt..


Studsmatta..


Sandlåda..


Bil, lekstuga o mycket mer. Bra o ha små mostrar (eller så små är dom ju inte längre)!


Sötaste syster/moster Emilia påväg till fotbollsträning.


Påskpojke!


I dag har jag lämnat en liten påskpojke på dagis!

Hej, det var länge sen!

Nä nu är det väl dags o uppdatera lite! Det känns som det var en evighet sen jag skrev nåt, det är bara 9 dagar men det är länge för mej :) Tiden går o för varje dag så blir det jobbigare o skriva för det är så mycket som ska skrivas. Nu låter det ju som jag är tvungen o blogga o det är jag ju inte, jag tycker att det är kul men nu har jag inte orkat helt enkelt.
Charlie hade feber i fyra dagar, han började sova så dåligt på nätterna o sen kännde jag o såg små tänder som ser ut o va på väg upp! Dom vill visst inte komma upp riktigt än men visst syns det att dom är påväg, snart kanske.. :) Jag har varit helt slut nu ett tag, vet inte hur många gånger jag är uppe per natt o stoppar in nappen o vaggar för att han ska somna om o så vaknar han kl 06 oxå. Om det är dom där små tänderna som spökar så önskar jag att dom kommer upp snart! Hade glömt att det var så här kämpigt med småbarn :)

Nu får det vara bra för i dag. Är trött men ska kolla på Desperate Housewives som jag spelat in.


Vincent hittade en nyckelpiga som klättrade på hans hand.


Mamma o Charlie på picknik i solen.


Knäppis Charlie!


Grillat!


I går åt vi årets första grillat i Svärtinge, pappas goda köttfärsbiffar o aioli. Gott!

Nu sitter jag med en liten febrig kille i famnen, han har äntligen somnat. Jag blir nog sittandes här ett tag för lägger jag ner honom så vaknar han direkt, han har inte velat va själv en minut i dag. Aldrig ska han få vara frisk stackaren! Vincent hade feber en gång under sitt första år, Charlie har haft det ett antal gånger redan :(

Nyklippt♥♥♥


Vår..

Ja i går var det ju i alla fall lite vår väder på förmiddagen, i dag är det grått o regnigt.


Vincent hade på sig nya jacka o nya skorna.


Charlie fick oxå vara lite vårklädd, bort med overallen.

Senare i dag ska vi till stan, Vincent ska klippa sig o det är verkligen på tiden.


Längd o vikt

I dag var vi på BVC o träffade läkaren, 6 månaders kontrollen o han blev godkänd :)
Nu väger Charlie 7,8 kg o är 66,5 cm lång. När Vincent var 6 månader vägde han 8,9 kg o var 67 cm lång, lite knubbigare alltså :)


Knubbis Vincent 6 månader!


Badpojkar


Första gången dom badar ihop, mina sötpojkar! Charlie sitter bara o plaskar som en galning o Vincent säger Nej Charlie inte plaska! Det är så kul o höra vissa saker han säger, man kan undra vad han får allt i från. Nu har han börjat säga Herregud, tydligen så säger jag det ganska ofta :)

Ett helt halvår!

I dag fyller Charlie 6 månader!
Ett halvt år har det gått sen han föddes,  behöver jag säga att jag tycker att det gått fort :)

RSS 2.0