Snyggis grabbar!

Grabbarna har fått nya byxor o Vincent ny tröja, visst blev dom snygga!? ;) Det är inte så lätt att få en bra bild på båda två, den lilla killen har lite svårt o stå still :)

Enoteket

Nu är jag på väg hem efter en trevlig kväll med två jobbkompisar på Enoteket. Jätte mysigt ställe o maten var såå god! Ska försöka få tid o ta med mannen dit nån gång, vem vill ta hand om mina små änglar!? :)

 


Nyklippt

Idag har Vincent o Robban varit o klippt sig, imorgon är det min tur. Charlie får nog vänta ett tag innan första frisörbesöket, han har ju inte så mycket hår på sitt lilla huvud :) Vincent fick en kortare frisyr än han haft tidigare, det växer ju så snabbt så det behövs. Men om jag hade varit med så hade han nog haft kvar lite mer hår :) Han ville ha gul färg i håret, samma som spårvagnen :) Gulleunge!!


Helgen

Jag har jobbat hela helgen. Igår fick vi springa lite på jobbet, jätte kul men med min förkylning som aldrig riktigt vill släppa så blev jag helt slut efter dagen o somnade med barnen på kvällen. Det var den lördagskvällen :) Idag åkte vi på kalas direkt efter jobbet. Min söta gudson Lamin har hunnit bli två år! Nu kom jag precis ner, somnade när jag la barnen som vanligt! Jag undrade varför Robban inte väckt mej men han sover gott i soffan. Jobbigt med jobbhelg :)


Svärtinge udde

Det är jätte kul o kasta stenar i vattnet!

 

 

 


Underbart väder!

Idag är jag ledig, som alltid på torsdagar. Vi är ute o leker på gården, snart ska vi åka till min farmor o farfar o hälsa på. Charlie har precis bajsat så nu måste vi gå in o ta av alla kläder för o byta o sen på med allt igen, skitunge!!


Kolla jag mamma, vilken snygging!


Ännu en Vab dag

Charlie är inte bra i ögonen än! Fick mail från dagis igår att magsjukan har tagit ny fart IGEN, så Vincent är hemma idag oxå för det vill vi inte ha igen! Igår eftermiddag var Vincent så trött o han gnällde o sa att han hade ont i magen, jag tog fram spyhinken o väntade på att han skulle spy. Efter ett tag somnade han o när han vaknade var han som vanligt igen, tur det!


Den växer!

Fina syster med lillplutt i magen! Bara ca. 8 veckor kvar nu!


:)

Charlie sover, Vincent leker med tågen o jag tittar på Sex and the city :)


Vab!

Idag vaknade Charlie med ögoninflammation, så det var nog därför han var ledsen o hade svårt o sova inatt. Så vi är hemma idag. Det är tredje veckan i rad som jag är hemma en dag för att nån är sjuk, segt. Hoppas i alla fall att det ska bli lika fint väder som igår!


Lördag

Idag har vi varit på dans, gått långpromenad, träffat vänner o busat. Nu sitter jag i soffan helt slut medans grabbarna busar för fullt. Charlie sov sent o Vincent somnade en stund i vagnen förut så ingen är trött än. Dom får vara uppe med mej o kolla på melodifestivalen så hoppas jag på sovmorgon imorgon :) Ikväll saknar vi pappan som är i Jönköping o hälsar på Leo! Nu blev visst melodifestivalen lite intressant :)


Vår på fötterna

Idag var det dags o ta av dom utslitna kängorna (i alla fall när jag är på jobbet) o ta på nåt vårnytt, det fick bli dom här sköna från Ecco som jag har gått o provat ett tag. Ingen mer snö nu tack!


Torsdag

Inte så kul o gå upp kl 6 på lediga dagen men har lillskiten vaknat så har han, han är ingen mysare på morgonen utan ska snabbt upp ur sängen. Grått o tråkigt är det ute idag så man känner ju inte direkt för o gå ut. Sen när Charlie sover ska jag o Vincent baka muffins, o det dröjer nog inte så länge tills dess hör jag på gnällungen!


Panta mera

Grabbarna hjälpte mej o panta när vi var o handlade förut idag :)


Söndag

Vincent somnade i soffan ganska snabbt o sen sov han hela natten i sin säng, idag mår han bra än så länge...Men nu är Robban dålig, han fick åka hem ifrån jobbet inatt. Nu ska jag snart åka till jobbet så jag hoppas han klarar sig några timmar. Fy jag vill inte!

Mästerverk!

Titta vilken fin gubbe Vincent har målat ♥

Nej!!

Jaha nu fick vi den jäkla spysjukan, eller bara Vincent än så länge! Jag har täckt soffan med handdukar o sitter redo med hinken. Just nu får han inte behålla nånting, allt han dricker kommer upp. Stackarn!


God morgon Fredag

Fredags morgonen börjar med filmmys i soffan! Snart ska vi flytta oss till köket för o äta frukost, sen iväg till dagis o jobb. Fick mail från dagis i går om att det går magsjuka där igen, håller tummarna för att vi inte får med oss nån basilusk hem till helgen!


RSS 2.0