Kladdigt!

Charlie tjurade vid matbordet igår så jag lät honom kladda som han ville. Jag vet inte när jag började låta Vincent äta själv med sked men Charlie är visst inte redo, inte mycket hamnade i munnen. Jag och Vincent som inte gillar kladd tyckte att det var lite små jobbig o titta på :)

God natt

Jag var bara tvungen o smyga in o ta kort på mina söta små pojkar när dom sov ♥
Vincent somnade gott med Laban på huvudet :)

Soffmys

Natten till igår fick Vincent feber, hela dagen igår låg han i soffan o orkade inte mycket. Sent på kvällen blev han äntligen lite svalare o kunde somna ordentligt. Men innan dess hade jag det lite svettigt, Vincent blev hysterisk när jag skulle flytta honom från soffan till sängen o Charlie vaknade av Vincents skrik o var ledsen. Så jag satt ett tag med två ledsna pojkar i soffan o ingen ville somna, men efter några turer fram o tillbaka till sängen så somnade båda o sov hela natten. Vincent vaknade pigg o glad idag o man kunde inte tro att han var så däckad igår, tur det!
Nu myser vi i soffan o väntar på att pappan som har jobbat natt ska vakna.

Inte långt kvar nu!

För varje dag tar Charlie fler o fler steg, idag 7 steg helt själv!
Han kan nog mer än han tror bara han vågar. Men jag skyndar inte, han ligger ju lite före storebrorsan som inte äns hade börjat krypa vid samma ålder.

Vinterkläder

Det är så roligt när man läser småbarnsbloggar nu, dom flesta verkar ha börjat fundera på hur barnen ska klä sig i höst/vinter, o även jag :) Det känns ju lite tidigt, men man får nog passa på medans det finns kvar. Jag vet ju hur det är med skor, dom kommer o ska handla när första snön kommer o blir chokade när det inte finns nåt kvar i rätt storlek. Lite framförhållning måste man ju ha! Nu när det kom en 30% rabattcheck från Lindex så passade jag på.

Vincent blir grön i år, fin va!?

Nu måste jag bara hitta nåt tvådelat set oxå som ombyte.


Arga fåglar

Äntligen har jag fått förlänga mitt abonnemang så jag kunde få en iphone!
Vincent vägrar släppa den just nu, han spelar arga fåglar :)
Jag skulle försöka blogga från iphonen men kunde inte ladda upp nån bild som jag tagit, är det så att det inte går från blogg.se!? Någon som vet?

Premiär!

Imorgon är det premiär för nya skobutiken!
blir...
Kom o handla, 20% rabatt på hela sortimentet endast imorgon torsdag!

Måndag

Charlie vaknade kl 05.30 idag, neeeej! Jag har ju vant mej nu att i alla fall få sova en timme till, men han ville absolut inte somna om. Jag har inte varit på topp idag, får väl skylla på den tidiga morgonen. Jag hade ont i huvudet redan när jag vaknade o har varit så himla trött hela förmiddagen. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna o jag tror att jag somnade till nån minut ibland :) Så vi har haft en seg dag idag, inte mycket gjort.
Jag har märkt att Charlie inte behöver sova lika mycket på dagen. Förut sova han oftast tre gånger, men inte så långa stunder varje gång. Nu sover han oftast en gång på förmiddagen o en på eftermiddagen, men ibland som idag så har han bara sovit en gång. Idag sov han 10-11.30, sen blev han lite trött vid kl 16 o då tycker jag väl att det är lite för sent o sova då somnar han aldrig på kvällen sen. Jag försökte ändå få honom o somna då men han ville inte, så han fick vara vaken. Kl 18 orkade han inte längre, då fick han välling o somnade direkt. Jag har alltid varit ganska noga med att han inte ska somna innan kl 19 för då får jag för mig att han ska vakna så tidigt, men jag tror nästan det är tvärtom ibland. Igår kväll somnade han inte förrens 21.30 o ja han vaknade ju ganska tidigt! Nu medans jag sitter här o skriver så har Vincent somnat i soffan, det blev en tidigt kväll! :)
Sen innan Robban kommer hem så ska han få åka o hämta ett litet paket som har kommit till mej, äntligen!

Bröllop o bula

40-årsfesten igår blev ett bröllop! Vi visste faktiskt om det men inte dom flesta andra som var bjudna. Brudparet var jätte fina, det blev en riktigt rolig kväll.
Vincent hade tyvärr lite otur. Han ramlade o slog sig i pannan så han fick en stor bula med ett jack i, stackaren! Han hade bara varit ledsen en liten stund sen hade han börjar busa igen :) Fastrarna åkte med honom till sjukhuset för säkerhets skull, allt så bra ut o läkaren tejpade jacket. Typiskt att det skulle hända när vi inte var där. Tack igen snälla ni som tog hand om honom o lugnade oss!

Räkor

Det blev räkmackor till kvällsmat idag men godaste majonäsen från Norge, mums!
Imorgon är det fullt upp. På förmiddagen ska vi på konfirmation o senare på 40-årsfest, party hela natten :) Det är första gången jag o Robban är iväg o gör nånting själva på säkert ett år, ska bli riktigt kul. Vincent ska sova över hos faster L o busa med kusin Melker hela kvällen o Charlie ska vara med farmor, så vi vet ju att barnen kommer ha det bra :)

Älskade barn!

Trötta pojkar tittar på film innan det är läggdags. Vincent håller hårt i lillebror så han inte ska hoppa ner från soffan ♥
Älskade barn!!

Torsdag

Första dagen på dagis igår gick jäte bra, han sprang in direkt o började leka. Han glömde säga till att han behövde kissa en gång, ganska bra för o vara första gången på dagis utan blöja tycker jag :)
Efter att vi lämnat Vincent på dagis igår så träffade vi Johanna. Vi gick till Hageby centrum o åt lunch o tog en liten promenad, sen var det dags o hämta Vincent.
Idag är jag o bus Charlie hemma, det var länge sen det bara var han o jag.

Hemma!

Igår kväll kom vi hem från Norge. Två gnälliga barn efter 85 mil i bilen blev glada o få komma hem o träffa pappa, dom busade som galningar innan dom ville sova :)
Vi har haft det jätte bra hos mormor, som alltid! Synd bara att dom bor så långt bort, annars hade vi kunnat åka oftare. Bilder kommer senare..
Nu försöker jag smita lite från uppackningen genom o sitta här vid datorn.  Nu började visst Sex and the city på tvn oxå :)
Imorgon ska Vincent gå till dagis, då har han varit ledig i 7 veckor. Han säger att han tycker att det ska bli kul, få hoppas det då! Han är ju stor kille nu som ska börja på stora sidan o har kalsonger som pappa, inte blöja!
3-åringen på födelsedagsmorgonen med nya kalsonger som han fått av moster Cathrine. Han har vägrat o ha kalsonger innan, men nu när han är stor kille o fick sånna som pappa har gick det bra :)

Idag är det ingen vanlig dag idag är det våran älskade Vincent`s 3 års dag!

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år, HURRA HURRA HURRA HURRA
Grattis min älskade son, synd bara att du är i Norge nu. ska pussa o krama dej massor när du kommer hem :)
Puss & kram Pappa

Norge

Jag har packat o fixat hela kvällen men nu tror jag att jag är färdig, det är mycket som ska med som vanligt. Imorgon tidigt åker vi till Norge o hälsar på släkten där, jag, syrran o barnen. Robban får tyvärr stanna hemma o jobba.
Hej då!

Skärgården

Vi hade en härlig dag igår! Vi åkte til Mon där vi hyrde en båt o åkte ut till en ö, super mysigt! Barnen sprang omkring på klipporna o lekte o busade hela dagen.



Idag tar vi en paus från solen, Robban är lite bränd :) Det blir en tur till Ikea o lite andra ställen, måste hitta en present innan vi åker till Norge. En liten kille fyller ju 3 år nästa vecka!


Soliga dagar



Nu njuter vi av det härliga soliga vädret, man vet ju aldrig när det tar slut. Idag har vi varit hos kusinen Melker o solat, badat o haft det bra. Imorgon åker vi med dom till skärgården o tar en båt ut till nån ö, mys!
Vincent kämpade för o hålla ögonen öppna i bilen på vägen hem, han vaknade tidigt i morse o har varit ute o lekt hela dagen så det var inte så konstigt. När han somnade hemma i soffan var klockan 17.15. Han sover så hårt när han somnar sådär på dagen/eftermiddagen, det går knappt o väcka honom o sen blir han skitsur, så han fick sova. Han sover fortfarande o jag hoppas han gör det hela natten nu o inte vaknar lagom tills vi ska lägga oss!


10 månader



Charlie 10 månader o full av bus :)
Han är inte still en sekund, kan ställa sig upp utan o hålla sig i, klappa händerna, vinka, pussas, peka på ögat, skrika mamma hela dagarna o han är världens mysigaste bebis!


RSS 2.0