Lördag

I dag är det visst Halloween!
 Jag har jobbat till kl 5 o när jag kom hem så gick Robban till jobbet. Nu har jag lagt Vincent o håller på o laga mat sen blir det nog o hoppa i säng tidigt för en gångs skull, eller inte :) I morgon ska Vincent vara hos sin farmor medans vi jobbar.



Det är jätte kul o bada! I kväll behövde jag bara säga bada en gång så sprang han till badrummet, sötungen!


Hinner inte, orkar inte

Kvällen borde ha fler timmar!

I går slutade jag kl 2, gick o hämtade Vincent på förskolan o så in till stan igen. Vi träffade Ida o Hugo o fikade, inte så bra ide kom vi på efteråt. Killarna tyckte inte det var så jätte kul o sitta still! Det får bli en fika hemma nästa gång :)

Vincent har blivit snorig igen o i natt vaknade han o hade feber IGEN! Han har ju typ haft feber en gång i veckan nu, det räcker med att han går en dag på förskolan så blir han sjuk. I morse vaknade han glad o verkar må bättre, ändå tur att Robban är ledig så han får va hemma o vila.

Nu ska jag snart till jobbet.


Kalas!

I dag har vi varit på kalas hos Micaela som fyller år!

På kalaset bjöds det på...

tårta och...

muffins med smarrig glasyr!

Oj oj vad mycket gott, alltid när man kommer till tant :) Vi har borstat tänderna noga i kväll!


Söndag

Söndag = segdag o tråkigt väder!
Vi var iaf o hälsade på Johanna o Ibbe en stund på eftermiddagen. Johanna hade stått i köket hela dagen o bakat bullar, dom blev tyvärr inte så lyckade men vi säger att det var fel på jästen :) Muffinsen blev goda iaf!

Vincent är så himla klängig, larvig o gnällig så fort vi är nån stanns nu. Han bara klänger fast vid mej o kan inte gå en meter i från, men det brukar släppa efter ett tag. Jag tycker att han har blivit mer så sen han började förskolan.
Nu är han iaf frisk o i morgon ska han till förskolan igen.

Robban är o köper pizza nu, gott!


Älsklingsungen!


Tacos

I kväll blir det tacos hemma hos oss, jag har varit sugen på det ett tag o nu orkade inte Robban höra mej tjata om det mer :)


Den här ost såsen måste jag bara ha till tacos, den är såå god!


Helg

Nu är det helg, är ledig hela helgen efter en hård första arbets vecka :)
I kväll sviker vi Johanna o kycklingsalladen o i stället är vi i Svärtinge hos familjen för o kolla på Idol. Syrran lagar en favorit, kolla in HÄR för receptet.

Trevlig helg!


Neeej!

Jag kom hem från jobbet nyss o Vincent sover, tråkigt!


Bilder

I söndags var vi ute på en liten promenad i det fina höstvädret.


 

           

Jobbig natt

Vincent vaknade kl 3 i natt o hade bajsat ner hela sängen (han har varit konstig i magen sen i lördags, antar att det hänger ihop med febern) efter det så ville han inte somna om. Vi gick upp o kollade på tv en stund, sen försökte jag lägga honom igen men då blev han förbannad! När Robban kom hem från jobbet kl 6 så tog han Vincent så jag fick sova lite, o det tog inte lång tid innan han fick honom o sova. Det har varit så i några dagar nu att när jag ska lägga honom så har han blivit så arg o vill inte sova men sen när Robban försöker så tar det oftast inte så lång stund innan han somnar, hmm. Ja nu sover han iaf igen, lite sent egentligen men hela dagen blev lite konstig eftersom det blev som det blev i natt. Han hade lite feber i dag med så det blir nog o stanna hemma från förskolan resten av veckan så han blir bra nån gång, han har ju haft feber några gånger nu på kort tid.

Jag har kommit på att det blir krångligare än vad jag trodde o få ihop vardagen med jobb o förskola. Eftersom både jag o Robban har jobb med oregelbundna/obekväma arbetstider så blir det lite svårt vissa dagar. Men som tur är så har vi ju så snälla familjer o vänner som förhoppningsvis kan ställa upp nån gång i bland! :)

Man får ju tänka lite positivt (vilket jag inte är så bra på), det ordnar sig nog!




Namnnappar



Vincent har fått några nya nappar med hans namn på, så ingen annan unge snor hans på dagis :)

Napparna har jag beställt HÄR


Reklam

Jag fick en lugn start på jobbet i dag, men jag gillar ju när det är mycket o göra så kom o handla! :)
När jag kom hem var Vincent jätte varm o hängig, han hade över 39 graders feber. Tur att jag är ledig i morgon så jag kan ta hand om min prins.

Nu har min syster Cathrine startat en blogg, en MATblogg! Hon är jätte duktig o påhittig i köket o kommer bjuda på många goda hemlagade recept. Så titta in o få lite inspiration ;)

KLICKA HÄR: cathicooks.blogg.se


Han går!



Han har ju gått ett tag men han har varit lite feg, men i helgen har det släppt o han har sprungit omkring i hela lägenheten. Det är så gulligt när man hör dom små fötterna komma klampandes, hihi!
Så nu kan vi officiellt säga att han går!

Jag har lämnat honom på förskolan nu, är hemma en snabbis innan jag ska till jobbet!


Far o son


Pappa vart har ditt hår tagit vägen?

Jag pillar väl på en ögonfrans i stället då.

Älskar er!


Skumbad



Gudmor Johanna fixade ett skumbad till Vincent o jag har gjort kyckling sallad, snart Idol!


Mysunge!

Sista dagen på inskolningen o det har gått jätte bra! I går när jag kom för o hämta honom så var han så mysig,  jag fick knappt på honom kläderna för han ville inte släppa mej. När vi kom hem så kröp han upp i mitt knä hela tiden o borrade in sitt ansikte i mitt, han hade nog saknat sin mamma :)
Det värmer i mamma hjärtat!



Onsdag

I morse var det -1 grader ute, kalllt! Vincent fick inviga sin nya overall o jag min nya vinter jacka.
I går på förskolan var ju första gången han skulle sova där o han sov i 20 minuter, han som brukar sova ca 2 tim hemma. Han ville inte sova när vi kom hem så det blev en tidig kväll o därför en tidig morgon i morse. Men i dag när jag kom för o hämta honom så sov han fortfarande, han låg ensam kvar på den lilla madrassen så sött men vaknade när jag kom in. Då hade han sovit i två timmar, duktiga killen.

Nu sover Vincent, maten är i ugnen o jag har fixat lite dipp o grönsaker till Greys anatomy, mums!


Vi återfuktar


Så snygga vi kommer bli, haha!!


Tisdag

Jag sitter i soffan o äter en sen frukost o kollar på Gossip girl, lite halv seg. Vincent ska sova på förskolan i dag, får se om han vill sova nåt.



Han satte sig i gåvagnen i morse o ville att jag skulle köra honom, det tycker han är kul lilla sötnosen!


Måndag

Kl 12 hämtade jag Vincent på förskolan o nu sover han. Jag lämnade honom kl 9 o trodde att jag skulle va med en liten stund men dom tyckte att vi skulle säga hej då direkt, så jag fick gå hem utan min bebis o det kändes lite konstigt. Jag kommer lämna honom där nu hela veckan, vad ska jag göra då som inte börjar jobba förrens nästa vecka? Jag är inte van o vara själv! Jag åkte iaf till Micaela o åt frukost med nybakat bröd, det var mysigt.
Det hade gått jätte bra på förskolan. En liten tjej hade sagt att hon tyckte att Vincent hade så mjuka kinder o att han var såå söt, han kommer bli poppis bland tjejerna min lilla flörtis!
Nu ska jag laga lite lunch för snart kommer Ida o Hugo o hälsar på.


Michael Jacksons spöke!?

Så jäkla rädd jag vart när jag kollade på det här, haha!


Fredag (Inskolning dag 5)

Just nu sitter jag i soffan framför Idol med Johanna o Camilla, vi har ätit jätte mycket kyckling sallad så vi orkar nog inte äta dipp o grönsaker som vi köpt. Varför tror man alltid att man ska kunna proppa i sig så mycket!?
Det gick lika bra som vanligt på inskolningen i dag, Vincent var ute o lekte medans jag satt inne o drack te. Sen när dom kom in så fick vi lunch, lite i munnen o lite på golvet som vanligt men det var skönt o bara gå därifrån utan o behöva städa :) På måndag ska han vara där o äta själv!



Trevlig helg!


Torsdag (Inskolning dag 4)

I dag på förskolan fick jag gå in en stund o lämna Vincent ute på gården med fröknarna o barnen o det gick ju bra, tråkigt för mej o sitta själv där inne bara :) I morgon ska vi äta lunch där.
På eftermiddagen åkte vi ut till Svärtinge o bakade muffins med alla systrar/mostrar, dumle muffins vart det!


Vincent ville baka en egen kaka

Mina söta systrar

Sen lämnade jag av Vincent hemma hos sin pappa o åkte o träffade vänner på Meze. Mysigt ställe med jätte god mat o till o med magdansare, haha! Nu är jag såå mätt o ska mysa lite i soffan med mannen (som det är så synd om för han är förkyld:) innan sängen.

Förresten så fick jag 660 kr för overallen, bra!


Snart är det Jul!

Det är ju faktiskt inte så långt kvar o i går köpte jag första julklappen till Vincent, tänkte va ut i god tid i år! :)



Söt va! Den är jätte mjuk o jag vet att Vincent kommer säga mmiii, som han gör till alla djur o mysa in huvudet i den!


Inskolning dag 3

JAA i dag hade Vincent ingen feber, så vi kunde gå tillbaka till förskolan. Fruktstund när vi kom o sen ut. Vincent gick omkring lite med en fröken o sen blev han jätte arg o slängde sig på marken när hon lyfte ner honom från trappan som han ville gå upp i, haha det kommer nog hända några gånger.
Det känns som att det går lite segt nu, en o en halv vecka kvar tills jag börjar jobba o jag längtar! Såklart kommer jag sakna min skitunge men jag tror han kommer ha det jätte bra på förskolan o jag behöver verkligen göra nåt annat nu än o va hemma.

I dag fick jag hem overallen som jag köpt på tradera. Den var fin men nu tycker jag att den jag har är så fin, åhh att jag inte köpte den i en större storlek! Högsta budet på den ligger på 550 kr nu, hoppas på lite mer :)



En snorig Vincent i går. Han har fått en liten fläskläpp, han ramlade o slog i munnen i går när vi var hos min farmor o farfar o hela munnen blev full med blod stackaren!


Tradera

Jag hittade faktiskt en overall till Vincent på Tradera som jag lade bud på o vann, en blå overall från po.p i stl 86! Den är ju begagnad men det stod att den är i jätte fint skick så det hoppas jag verkligen att den är, annars köper jag gärna inte begagnat. Men po.p overallerna kostar ju 1000 kr nya o som dom själva säger så är det så bra kvallite på kläderna så dom ska kunna användas av fler än ett barn, så då är det ju perfekt o kunna köpa begagnat till halva priset! Jag försöker intala mej själv att jag har gjort ett bra köp o att jag inte ska störa mej på att den är begagnad, haha!
Jag har lagt ut den po.p overallen jag hade köpt på Tradera o jag hoppas jag ska få minst lika mycket för den så det går jämt ut.  Det är ju sååå spännande o sälja, jag är inne flera gånger om dagen o tittar om det är nån som har lagt nåt nytt bud. Nu ligger högsta budet på 320 kr o den går ut på onsdag kväll, håll tummarna!


Hemma i dag



Den här lilla killen har lite feber igen o snoret rinner, så i dag stannar vi hemma o troligtvis i morgon oxå eftersom dom rekomenderar en feberfri dag innan man kommer tillbaka till förskolan. Lite tråkigt när vi äntligen hade kommit igång, men klart jag vill att han ska må bra först. Jag tror att jag oxå börjar bli lite förkyld, tur att pappa är hemma o kan ta hand om oss!


Söndag

Ladies night i går var bra, kul!! Efter det så hände inte mycket, efter en drink o en öl så blev jag så himla trött så jag tog spårvagnen hem till sängen.
Nu är jag i Svärtinge för o hämta Vincent som har sovit här i natt eftersom Robban jobbade. Han sover nu o jag väntar på att han ska vakna, sen ska vi åka till hans farmor o faster o hälsa på.
Han hade varit lite snorig i natt o i dag, hoppas han blir bättre för i mogon ska vi till förskolan igen.

Nu ska jag äta en kanelbulle!


Ladies night tonight!

Nu är jag hemma hos Micaela o Stina, snart ska vi blanda kvällens första drink :)
I kväll ska vi på Ladies night o sen får vi se vad som händer!


Inskolning dag 2

I dag har vi varit på förskolan i två timmar. När vi kom dit så var det dags för lite kalas för en tjej som fyllde 4 år, vi sjöng o sen bjöds det på frukt. Vincent ville inte äta nåt för han var fullt upptagen med o kolla på alla barnen. Sen gick vi ut, Vincent satt i sandlådan o lekte med en fröken o sen gick dom runt lite. Det känndes faktiskt som att jag skulle kunnat lämna honom där en stund för han verkade inte bry sig så mycket om mej. Men det är ju lätt o smita undan när han inte ser o en annan sak när man ska vinka o säga hej då o han verkligen förstår att man ska gå, det är nog då han kan bli ledsen.


Vincent fick tag i kameran o tog den här snygga bilden på sig själv!


Overall problem

Jag köpte ju en overall till Vincent på Factory outlet i sommras i stl 80 som jag tyckte såg såå stor ut då o trodde at han säkert skulle kunna ha hela vintern. Men den är typ lagom nu så han kommer absolut inte kunna ha den hela vintern! Efter lite velande fram o tillbaka (jag är välrdens veligaste, jag vet) så har jag bestämmt mig för o sälja overallen o kolla efter en ny i stl 86.
Så nu ska jag på overall jakt!

Ni som har barn, vad har ni köpt/tänkt köpa för overall? Tips tack!


Inskolning dag 1

Nu har vi varit på förskolan en timme, det gick bra. Alla barnen var ute i regnet när vi kom men vi fick vara inne o kolla runt lite. Det var en liten pojke där som skolades in  som inte pratade nån svenska o han var jätte ledsen o grät hela tiden när vi var där o roppade efter sin mamma, stackare.
Vincent vart lite trött o grinig mot slutet o när vi kom hem så somnade han direkt.
I morgon ska vi dit igen, hoppas det går lika bra!


RSS 2.0