Busunge!

Jag har precis gjort klart ett foto collage med lite bilder på nära o kära som Vincent ska ha på dagis. Det var lääänge sen dom frågade om vi ville göra det o först nu tog jag tag i det, det tog ju inte alls lång tid men alltid är det nåt annat som ska göras, typ slappa i soffan :)

Vincent är en riktig liten busunge nu, han lyssnar inte på när vi säger till honom att han inte får göra saker. I bland känns det som om det är bättre o inte säga till för då ska han bara retas o göra det ännu mer o det bara lyser bus i ögonen på honom o så säger han OOOJJJJ! När vi tar fram kritorna o han ska rita så ska han självklart inte rita på pappret utan på bordet eller på golvet. I dag så stoppade han in kronor där man stoppar in cd skivor i PS3:an, gissa om pappa är glad på honom nu. Det som är skönt är att han har blivit mer självständig o pysslar mer med saker själv, men i bland måste man titta till honom så han inte river hela lägenheten!


Kommentarer
Postat av: Pillan

han e ju döskön jue! Låt grabben hållas:)

2010-04-30 @ 06:36:46
URL: http://pernillaramsten.com
Postat av: Leo

"I dag så stoppade han in kronor där man stoppar in cd skivor i PS3:an" - Ja, är det inte så det funkar? Pay & Play :) haha



Stackars Robban!

2010-04-30 @ 13:34:29
URL: http://www.leocallidus.com
Postat av: Carro

Jasså det säger du Leo, då kanske han får komma o stoppa in kronor i ditt oxå o se om han har bättre tur där! ;)

2010-04-30 @ 15:27:58
URL: http://christelcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0