Trött

Just nu känner jag mej så trött o hängig, är snorig, hes o har en jobbig hosta. I går kväll tog det en timme innan jag kunde somna för jag hostade som bara den o det kommer nog bli så i kväll oxå.
Vincent är iaf bra i ögonen nu o tillbaka på dagis, i dag blev han jätte arg när Robban skulle hämta honom o ville inte gå därifrån.
Han är så duktig nu o gör saker som man säger åt honom, när vi har bytt blöja så tar han blöjan o går ut till köket o ska slänga den i sopporna. Det är samma om han hittar en blöja som ligger nån stanns (i bland kan man hitta en gammal blöja som ligger i nåt hörn här hemma:) så ska han direkt gå o slänga den, det är väldigt viktigt att blöjorna ska slängas. Tur att det är ordning på nån!
I kväll somnade han faktiskt i sin egen säng, han fick välling o sen när den var slut så gick jag in o gav honom nappen. Självklart så somnade han inte på en gång utan jag la mej på golvet brevid hans säng o tillslut la han sig ner o somnade. Men han vaknade efter en stund o då gick Robban in, när jag gick in o skulle kolla till dom efter en stund så låg båda o snarkade, Vincent i sin säng o Robban på golvet. Jag hade inte förväntat mej att det skulle gå så lätt som det gjorde, jag tror han var så trött så att han inte orkade bråka men i morgon kanske han blir jätte arg o absolut inte vill sova i sin säng.

Nu sover båda mina killar o jag ska göra dom sällskap.
God natt! 


Kommentarer
Postat av: lejonheart.blogspot.coml

härligt att han trivs bra på dagis i alla fall...

2009-11-27 @ 10:57:39
Postat av: johanna

Krya på dig vännen.....

2009-11-27 @ 14:58:18
URL: http://jojeslife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0