Hemmadag

I dag har vi haft en hemmamysdag hela familjen. Har inte ens orkat gå ut i det här tråkiga vädret.
Jag trodde att det skulle bli en hemmadag i morgon oxå, men så sa Micaela att vi måste till stan o äta semla i morgon för det är fettisdagen, mums det hade jag missat.

Vincent har badat i dag o han satt själv i badbaljan, duktiga pojken!
Jag har nog sagt det förrut, men nu sitter han faktiskt helt själv o jätte stadigt. Så nu kan han sitta på golvet o leka med sina saker själv ett tag o va nöjd, skönt tycker jag! Annars är det mycket bära nu, det tycker han är mysigast. 
Rulla runt o försöka krypa struntar han fortfarande i, men nu håller vi på o övar på o klappa händerna, klappa händerna när du är riktigt glad klapp klapp!!



Kommentarer
Postat av: Åsa

Hahaha, ja visst är den bra.. det bara kom när jag skulle ta kort. Haha. Ha en bra semledaag. Vi ska på 2-månaderskontroll idag, hoppas verkligen inte vi får den där läkaren som ni hade sist, kommer du ihåg vad han hette? Kram

2009-02-24 @ 09:25:04
URL: http://pasenab.blogg.se/
Postat av: Åsa

Läkarbesöket gick bra men en väldigt skum läkare i 65 årsåldern var det och en läkarkandidat som inte fatta någonting (?) Nästa besök är det vaccination som gäller, 2 sprutor. Stackars små. Krams

2009-02-24 @ 12:51:56
URL: http://pasenab.blogg.se/
Postat av: Gudmor Johanna

Duktig pojke som sitter sjâv :)



Sà sôt han ârrrrrr!

2009-02-24 @ 16:02:40
URL: http://jojeslife.blogspot.com
Postat av: Karin

Duktiga killen vad roligt :)

Ja, Pernilla e duktig på bloggar , till skillnad från mig som inte fattar nåt ! haha. Ska ni till Sandbyhov imorn ? Själv vet jag inte , men ni får hänga med till Fenix nån dag =)

2009-02-24 @ 16:21:40
URL: http://karinss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0