Lamin



Vi var o hälsade på lilla Lamin i dag, han har förändrats så mycket sen jag såg honom för snart en vecka sen. Han var trött o sov mest hela tiden vi var där, det var inte många gånger han öppnade ögonen. Vincent var så söt o klappade honom försiktigt på huvudet o pekade ut öga, mun, öra mm.

Nu är jag lite arg, här har jag väntat på Greys anatomy o likadant i går på Desperate housewives o så visar dom CSI i stället!


Tisdag

Tisdag o ledig som vanligt. På förmiddagen var jag o klippte mej, det var länge sen så det behövdes verkligen.



På eftermiddagen var vi hos Ida o Hugo o hälsade på. Killarna busade massor o några pussar blev det oxå, sötnosar!

I morgon efter jobbet ska jag o hälsa på lilla Lamin, mys!


Skor!


Det verkar vara converse hysteri i år alla vill ha dom, tur att jag hann ta ett par innan dom tog slut.


En tygsko måste man ha, marin är ju fint.


Gladiatorsandal är ett måste i sommar.


En super skön sandal.


Mina favoriter just nu, perfekt mellan sko. Den högsta klacken ni kommer se mej i, jag trivs bäst nere på jorden :)

Alla skor finns såklart på EURO SKO i Linden.


Söndag

I dag har Vincent varit med sin mormor, morfar o mostrar på mässa i Stadiumarena. Han fick en brandhjälm, satt i en gokart o åt massa gott.


Fredagskväll

Just nu sitter jag o lyssnar på Vincent som ligger i sin säng o gnäller, trött gnället som betyder att han förhoppningsvis snart kommer somna. Ute i köket så lagas det tacos för fullt o jag bara sitter här i soffan o väntar på att det ska bli klart, skönt!
I helgen så jobbar både jag o Robban, som tur är så har vi snälla vänner o familj som ställer upp o tar hand om Vincent. I morgon ska han vara med tant Micaela o på söndag hos mormor o morfar, han kommer få en toppen helg!

Jag var o hälsade på Johannas bebis i dag oxå, så söt!


En pojke!



I dag fick min vän Johanna o hennes Ibbe äntligen träffa sin pojke! Jag är så glad för er skull, längtar tills jag får träffa den lille.


Jacka



Vincent har fått en ny vår jacka, en soft shell från Lindex. Jag passade på o köpa den när det var 30%, den kommer säkert bli jätte bra till dagis. Men nu när jag provade den tyckte jag att den var lite tajt, men stl 98 låter ju för stort. Nu ska jag bara försöka o hitta mössan som jag vill ha, den är slut på alla H&M i stan. Jag har gått o kollat på den länge o tänkt att den köper jag sen o nu är den slut, så typiskt.

Nu ska vi snart till dagis.


Tisdag


Favorit leksaken för tillfället, tungan är viktig för koncentrationen :)

I dag har vi haft en slödag, det har ju varit riktigt tråk väder ute. Johanna var här en stund med stora magen, nu kommer bebisen snart o det ska bli såå spännande! Vi gjorde våfflor, Vincent fick utan sylt o grädde för sist han fick det till pannkakorna så blev han helt galen :)


Bullar



Det blev bullbak på eftermiddagen. När syrran fick höra det så kom hon hit direkt, gottegrisen :)

Nu blir det annanas, lite godis o ett gossip girl avsnitt, måste ju ta vara på "vuxentiden" på kvällarna.


Trött

Vincent har börjat vakna så tidigt nu, i morse kl 6! Men då hade han legat o hostat ett tag o sen kunde han inte somna om, det känns som att han o jag smittar varandra hela tiden med hosta o förkylning för den försvinner aldrig helt. Nu håller han på med sina kritor o häller ut dom o stoppar tillbaka dom i asken o säger så, sötnos!

Jag är så sugen på o baka bullar i dag, men det får nog bli när Robban har vaknat.
Nu är det dags för frukost!


Lördagsmys

Det blev en snabbis till Ikea i dag, vi behövde kolla en grej men fick inte med oss något hem iaf. Efter dom obligatoriska köttbullarna så tog vi oss ganska snabbt till utgången, det var för mycket folk o trängas med.
Robban gick till jobbet för o jobba natt förut o jag o Vincent har myst runt här hemma. Nu sover han o jag ska äta lite o kolla på en film, det blir soffan resten av kvällen!


Puma eller adidas



Nu kan jag inte bestämma mej igen!


Bus hela dagen

Dagen började tidigt, kl 6.45 så vaknade Vincent o ville inte ligga kvar i sängen. Han hade varit trött på dagis o sovit länge vilket inte är så konstigt eftersom han inte brukar vakna riktigt så tidigt. Efter jobb o dagis så åkte vi till busfabriken för o träffa Linda o Oliver. Äntligen fick vi till en träff, det är ju inte lätt nu när vi båda jobbar. Vi fick sitta en stund i lugn o ro o snack skit medans pojkarna busade.
 Det var ett tag sen vi var på busfabriken nu o det märktes att han uppskattade det mer nu, han skulle nog kunna springa omkring där länge. 


Svårt o få en bra bild på två buskillar som inte vill sitta still :)

Efter busfabriken så hämtade vi upp syrran för o handla lite mat. När vi kom hem var det bara för Vincent o hoppa i sängen o han somnade ganska snabbt efter en hel dag med bus. Nu är det verkligen dags för mej o sova oxå, god natt!


Vincent tycker...



Man kan aldrig ha för många nappar i munnen!


Köttfärssoppa



I kväll var syrran här o lagade mat till mej, lyxigt. Köttfärssoppa med vitlöksbröd blev det o det var riktigt gott, till efterätt hade jag bakat mockarutor.
Annars har jag o Vincent inte gjort mycket i dag. Vi gick en sväng till jobbet på förmiddagen där Marianne klippte Vincents hår, det växer som ogräs :)

I går hade vi ett spännande möte här hemma, snart händer det grejer o det känns både läskigt o kul!


Tröttis



Så trött han var i dag då, han har sovit i över två timmar. Medans han har sovit så har jag hunnit baka, mums! Men nu måste jag nog väcka honom annars kommer han väl aldrig somna i kväll.


3D bio



I går var jag o Robban på bio o såg Alice i underlandet i 3D. Så himla häftigt det var o filmen var jätte bra!
Det var en överraskning att vi skulle gå på bio, som jag förstörde. Innan jag skulle gå till jobbet i går så hade jag så ont i halsen o var allmänt hängig o självklart så var jag tvungen o beklaga mej. Så Robban var tvungen o avslöja sina planer o fråga om jag orkade gå ut o äta o gå på bio, han hade redan fixat så Vincent skulle va hos sin farmor. Så söt, det är ju inte så ofta vi kommer ut o gör nåt själva nu för tiden!

Nu är jag o Vincent i Svärtinge medans Robban är hemma o jobbar. Vincent sover, familjen är i väg o åker skidor o jag kollar på reprisen av melodifestivalen, än har jag lyckats o inte få reda på vem som vann.


Skala banan...



Vår lilla kille älskar frukt, favoriterna är banan, kiwi o vindruvor. Vindruvor är han just nu helt galen i, han skulle nog lätt kunna äta en hel korg på en gång men det får han ju förstås inte. Han är väldigt matglad överhuvudtaget, det har han nog fått efter sin mamma :) Det går inte o äta någonting utan att han ska smaka!

I dag efter jobbet så gick vi ut på en liten promenad o träffade Micaela, vi gick till Wasaparken där Vincent fick springa av sig lite. Jag bara längtar tills all snö försvinner o det blir vår, är så himla trött på kylan nu o det är jag nog inte ensam om!

I morgon blir det jobb igen, kom o handla :)


Äta bör man annars dör man

I kväll lagade jag en såå god rätt, receptet har jag fått från min syster. Jag är glad att Robban helt plötsligt börjat gilla fetaost, nu är det bara kyckling kvar men här funkade det bra. Det hade jag inte lagat för sista gången tyckte han!
Receptet hittar ni HÄR, hos TopChef :)



Vincent hade nästan inte hostat nåt på eftermiddagen o nu sover han sen kl 7 o har inte vaknat nån gång. Jag håller tummarna för en lugnare natt.


Vi lever!

Så länge sen det var jag skrev nu då, dagarna bara går!

Nu har vi en liten sjuk kille här hemma igen, han har haft slemhosta några nätter så han har sovit dåligt o i går så hostade han nästan hela dagen o fick lite feber. I dag skulle ha gått på dagis men fick vara hemma, jag börjar jobba kl 1 o Robban har jobbat natt så jag ska försöka få Vincent o somna brevid honom innan jag går. I bland är det tur att vi jobbar om varanndra så vi slipper o vabba.

Så himla fint o soligt det är ute nu, hoppas det fortsätter så snön smälter bort snart för det är inget kul o gå ut nu när det bara är snö o is överallt.

Nu kom en liten mysunge o kröp upp i mitt knä, han vill gärna vara med o blogga :)               vbb    yhghjudhcnjhn n     nbvjfuudidififkic v. - _VV     


Köttbullar o potatismos



Nu blir det fredagsmys med söta systrar o hemlagade köttbullar o potatismos!


Fredag

Jag har jobbat långa dagar den här veckan o vait helt slut när jag kommit hem, men i dag slutar jag tidigt. Efter jobbet ska jag hämta Vincent på dagis o sen alla mina systrar, det blir fredagsmys!

Ha en bra dag!


Tisdag

I dag är vi hemma o myser jag o lillskiten! Han har varit på jätte bra humör hela förmiddagen, han har suttit o lekt med sina leksaker (som han aldrig gör annars) så jag har hunnit plocka lite. Nu sover han o jag skulle gärna lägga mej brevid honom men min mage kurrar. Hmm undra vad jag ska laga, falukorv o makaroner kanske :)

Usch jag är verkligen så trött på all mat, det blir ju att man laga typ samma hela tiden o nu har jag till o med tröttnat på köttfärsås.
Vad brukar ni laga för mat, kom gärna med tips! Men det ska gå snabbt, jag har varken tid eller lust o stå en timme i köket när jag kommer hem från jobbet :)


Från Farmor



När Vincent var hos sin farmor i söndags så fick han massor fina kläder som hon hade köpt till honom.
Tack snälla farmor!


RSS 2.0