Fredag



I dag ska Vincent vara hemma med pappa medans jag jobbar, men han kanske längtar lite till dagis för han tog sin bok om dagis o satte sig o läste förut :)

Vincent har vaknat nu några nätter o varit jätte ledsen, arg o helt hysterisk. Det spelar ingen roll vad man gör eller säger, han bara slänger sig på golvet o skiker. Jag tror att det är nattskräck, har läst lite om det o det stämmer på hur han är, han var likadan en period när han var mindre oxå. Det är ju så jobbigt när vi inte kan trösta honom fast han är så ledsen, hoppas det går över snart.


Kommentarer
Postat av: Malin

Leah har också sådana perioder. Just nu sover hon dock jätte bra! Får se hur länge det håller..hoppas d inte håller i sig så länge för er, man blir så trött och d är så jobbigt att man inte kan trösta de små liven.

2010-02-05 @ 12:25:52
URL: http://maliiiins.blogg.se/
Postat av: lejonheart.blogspot.com

hmmm. jag undrar om det är det jonte oxå "lider av" han blir helt hysterisk så fort man försöker lägga honom.. han har hållit på typ hela veckan... kan du tipsa om var du läst det eller hur man kan göra när de blir så ledsna... kul att han verkar trivas på dagis...trevlig helg.. kram

2010-02-05 @ 16:57:43
Postat av: Evelina

Vi hade likadant ca två månader efter att Liam börjat på dagis, dom sa att det var jätte vanligt. Han var som du beskrev, nästan otröstlig. Hoppas det vänder! Kram

2010-02-05 @ 17:55:51
URL: http://www.metrobloggen.se/lillahjartat
Postat av: johanna

Stackarn,,,,nattskräck låter jobbigt...



Hoppas det går över snart.

Missade att du ringde ideg, så jag ringer från jobbet imorgon.



Ses i morrn!

puss

2010-02-05 @ 23:39:56
URL: http://jojeslfe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0