Annandagen

I dag har vi ätit kötbullar o prinskorv för tredje dagen i rad, jag börjar tröttna lite :)
Jag o Robbans syrra D har varit på stan i dag o trängts med alla shopping sugna människor, hittade lite fynd. Nu är jag super trött, det blir nog en tidig kväll för mej.



God fortsättning!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Ja, visst har man tröttnat nu på julmat! Jasså, vilket sammanträffande. Hoppas våra karlar får kul ikväll =) God fortsättning på er med. Ser ut som ni haft en mysig jul. Vincent är ju bara för söt! kram

2009-12-26 @ 22:39:25
URL: http://www.metrobloggen.se/lillahjartat
Postat av: Anonym

GOD FORTSÄTTNING PÅ HELGERNA. SOM VANLIGT MYCKET KLAPPAR UNDER GRANEN, HOPPAS ALLA BLEV NÖJDA OCH GLADA. DEN LILLA TOMTENISSEN SER UT ATT TRIVAS. KRAM TILL ALLA.

2009-12-27 @ 02:18:39
Postat av: Marita

FÖREGÅENDE HÄLSNING ÄR FRÅN FARMOR VARFÖR KOMMER INTE NAMNET MED?

2009-12-27 @ 02:46:36
Postat av: Åsa

Heeej på er och God fortsättning. Tack gör grattishälsningen till Linus, han har fått sjuukt mycket julklappar och födelsedagspresenter..vet inte vart vi ska få plats med allt. Vi får bygga ut. Hihi. Hästen är köpt på www.ilka.se - det är egentligen för förskolor och skolor men de har börjat med att privatpersoner också får beställa. Jättefina saker. Linus älskar hästen, han har lekt med den på ÖF förrut så det var därifrån jag fick tipset vart man kunde köpa den. Imorn ska jag till frissan o sen ska jag nog passa på o ta mig en sväng på rean med när man ändå är barnfri :) Kram på er.

2009-12-27 @ 19:35:35
URL: http://pasenab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0