Dåligt bloggande

Så dålig jag har varit på o blogga ett tag, jag vill men tiden räcker inte till. Det finns ju mycket annat som är viktigare o hinna med på kvällarna. Jag har sovit ganska dåligt på nätterna nu ett tag, jag tror Charlie drömmer för han skriker/gnäller flera gånger per natt o jag vaknar ju av minsta lilla pip. Sen blir det ju inte bättre av att han vill gå upp kl 6 heller, skitungen :)
Idag har vi haft en mysförmiddag hemma o grabbarna har lekt jätte bra ihop, annars kan det vara mycket gnäll på Charlie just nu (eller egentligen sen han föddes:). Ska lämna dom kl 11 på dagis o sen till jobbet så nu måste jag nog sätta fart, alltid ska jag göra allt i sista sekunden att jag aldrig lär mej!
Jag ser ju att ni kollar in här fortfarande fast jag inte är så bra på o uppdatera, det är kul! :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej! Jag har försökt kommentera här flera gånger men inte lyckats :-/ skumt! Men nu så!Det där med nätterna känner jag igen.

Dell har haft en ganska så lång sån period där hon vaknar och gnäller/skriker.. Och som sagt, man vaknar ju av minsta lilla..Mår ni bra annars!?

2012-02-15 @ 11:16:16
URL: http://minbebis.com/blogg/dellasmamma
Postat av: Leo

Jaa Carro, nu får du skärpa dig.Vi vill se fler bilder på de små trollen och deras bus! Hälsa från farbror Leee! Hoppas vi ses snart.Kram Leo

2012-02-17 @ 08:24:23
URL: http://ptleo.myshowroom.se
Postat av: Farmor Marita.

Förstår mycket väl att du har annat att göra än att

blogga. Två små barn och ett jobb att sköta, Du är beundrandsvärd. Ses snart, Kramis

2012-02-17 @ 15:01:27
URL: http://http:/www.marita@skonaskon.se 21.3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0