Familjen förkyld

Först blev Robban förkyld o sen blev självklart jag o Vincent oxå smittade, så i dag har det snorats här hemma. Tur att jag har varit ledig, orkar knappt göra nånting förrens jag blir helt slut. Vi har mest suttit i soffan i dag o kollat på film, Vincent har inte velat gå ut. Men nu på eftermiddagen har vi varit ute på en liten promenad o testat nya vagnen.


Kommentarer
Postat av: Marita oldermor

Vad tråkigt med snuvigt barn och vuxna, hoppas ni snart kryar på er. Ni har ju fantastiskt fina promenad områden ute på Lindö. Ta vara på det, alla har inte möjlighet att ha närhet till vatten,vilket är en härlig tillgång. Kramis..

2010-09-07 @ 21:21:55
Postat av: pillan

Synd att lillgrabben e sjuk, men han blir säkert frisk snart, särskilt när han får åka i en sån där fiiin vagn:) Den va ju asgrym, men var ska bebisen få plats?

2010-09-08 @ 20:45:51
URL: http://frokenramsten.se
Postat av: pillan

aha okey, hehe nu är ja ser bilden så fattar jag logiken! Ja den där pastan måste vi göra nån dag allihop! annars så kan du ju göra den själv iof haha. De är bara laxfilèer,matlagningsgrädde, lite bregott, fiskfond, vitlök, färsk basilika. Salt o peppar. ja hade i såna där lyxräkor första gången också men tycker nästan de egodare utan:)De blir sviiingött.

2010-09-08 @ 21:44:57
URL: http://frokenramsten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0