Muffins

Kl 5 i morse vaknade Vincent, neeej! Han är inne i en sån period igen när han vaknar så tidigt. Som tur var så var han trött så han somnade om efter vällingen o sov till kl 8.
I dag på morgonen har vi varit duktiga o bakat muffins, jag vart så sugen i går på o baka. Det vart stora choklad muffins med choklad bitar i. Vi tog med oss några o gick till jobbet, det blev uppskattat.
Snart slutar Robban jobbet o då ska vi åka o fiska strömming.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej gumman!



Vad huslig du har blivit:-), dom ser riktigt goda ut. Och fiska strömming??? Vart ska ni göra det någonstans??? Har ni planerat att åka till Norge nåt i sommar. TYcker att du kan ta med dig Carro och komma hit på en lite tjejtur. Själklart kan Vincent få följa med om han vill :-).

Kram Sandra

2009-05-25 @ 17:25:18
Postat av: Carro

Sandra, ja visst jag är en riktig bullmamma :) Vet inte hur det blir med Norge än. Men det skulle va kul o åka o hälsa på dej, får prata med Carro om det. Ska du komma hem till Sverige nåt?

2009-05-26 @ 09:29:31
URL: http://christelcaroline.blogg.se/
Postat av: Leo

Hej Bullmamman!



Den 5 juni är det min tur att hålla i fredagsfikat på jobbet så då får du va beredd att hjälpa mig igen! (om du kan) =) Cheesecaken blev grymt uppskattad sist, kommer bli svårt att toppa den men vi får komma på något!! Dags för mig att träffa Vincent snart, va längesen!



Kram

2009-05-26 @ 16:06:33
URL: http://www.leocallidus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0