Tisdag

Han kräver mycket uppmärksamhet nu lilla skiten, man får knappt va ifrån honom, men nu ligger han under babygymet o det är väl kul en liten stund till förhoppningsvis =)
I går va vi hos Robbans syrra med familj o hälsade på, vi fick mycket god mat. Vincent fick julklappar, en alldeles egen mobiltelefon med roliga ljud som han tycker är såå kul o en bok med katter, tack! Eftersom vi var där o det var så mycket runt omkring så hoppade han över eftermiddagssovstunden, det blev inte så kul sen, han blev jätte trött men kunde inte somna. Så vi fick ge honom mat lite tidigare o då somnade han som en stock o jag la honom i soffan o trodde att han hade somnat för natten. Men han  vaknade efter en halvtimme, o inte somnade han i bilen på vägen hem heller. Han fick lite mat när vi kom hem igen o trodde han skulle somna, men eftersom han sov så sent så trodde han väl att klockan inte var så mycket o vägrade sova. Det slutade med att han somnade kl 22!!! Han sover senast kl 19 annars. Trodde han skulle sova längre i morse men han vakande kl 6.20 o ville upp =)
Det går ju inte riktigt följa ruitnerna när man är borta o det är ju tråkigt o åka hem tidigt för att han ska sova varje gång, men i bland får det bli som det blir!
I dag har vi varit på stan en liten sväng. Var inne på gina tricot o kollade lite på rean, men gick ut ganska snart. Jag känner mej bara i vägen när jag är ute med barnvagnen, det är så trångt överallt o folk står bara i vägen. Ska skaffa en ringklocka till vagnen o plinga på så folk flyttar på sej!!
Snart ska vi åka till Robbans andra syrra som fyller år i dag. Var på Lush o köpte pressent till henne, det luktade såå gott där inne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0